Muhteşem sahne enerjisi, sahne şovlarıyla her konserinde seyirciye unutulmaz bir gece yaşatan Kenan Doğulu, deyim yerindeyse ayağının tozu ile Pera Event organizasyonunda, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluştu.

Konsere havai fişekler eşliğinde “Büyük Yürürüm” şarkısıyla başlayan Kenan Doğulu, sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kenan Doğulu seslendirdiği her şarkıyı binlerce kişilik bir koro ile birlikte söyledi. Özellikle yıllardır hayranları tarafından çok sevilen “Yaparım Bilirsin” parçasında Açıkhava adeta yıkıldı.
Kenan Doğulu, muhteşem performansı, birbirinden güzel şarkıları ve enerjisi ile olduğu kadar sanatçının sahnesine özel dans şovları ve ışık oyunları ile de büyük beğeni kazandı.
Hayranlarından Kenan Doğulu’ya pankart jesti!

Geceye damga vuran olaylardan biri Temmuz ayında Beren Saat’le evlenen sanatçının hayranları tarafından açılan ‘Aşkınız Ömürlük Olsun, Gözümüzün Nuru’ yazılı pankart oldu. Konserin bir diğer önemli ayrıntısı sanatçıyı izlemeye gelen Fuat Güner’in Kenan Doğulu tarafından sahneye davet edilmesi oldu. Birlikte ‘Sakın Gelme’ parçasını seslendiren sanatçılar seyirciler tarafından dakikalarca alkışandı. Konserin ikinci bölümünde seyirciyi yine bir sürpriz bekliyordu. Kenan Doğulu bu kez seyirciler arasında bulunan sanatçı Ayşegül Aldınç’i sahneye davet etti. Sanatçılar birlikte ‘Kara Sevda’ şarkısını seslendirirken seyirciler büyük bir coşku ile ikiliye eşlik etti.

Kenan Doğulu, “Rüzgar” şarkısını söylemeden önce dile getirdiği “Önemli olan her anın tadını çıkarmak, her anın bir güzelliği olduğunu unutmamalıyız” sözleriyle büyük alkış aldı.
Açıkhava’nın en güzel gecelerinden birine imza atan Kenan Doğulu’nun konserinde seyircinin yoğun ilgisi baştan sona kadar hız kesmeden devam etti. Dillerden düşmeyen en güzel şarkılarını binlerce müzikseverle birlikte Açıkhava’nın büyülü atmosferinde seslendiren Kenan Doğulu, konserinin sonunda hiç kesilmeyen alkışlar üzerine bis yaptı.
   
3,5 saat sahnede kalan sanatçı, bisde Kurşun Adres Sormaz Ki, Aşk Oyunu, Tükendim Ben ve Gelinim şarkılarını Açıkhava’nın büyülü atmosferiyle binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.
Kenan Doğulu gitar eşliğinde şarkılar söyledi.
Kenan Doğulu, MFÖ'ün Fuat Güner'i ile düet yaptı.

Kenan Doğulu, Ayşegül Aldinç ile sahnede coştu.
Editör: TE Bilisim