18 yıldır Türkiyenin lider müzik yayıncısı Kral Yayın Grubu tarafından düzenlenen ve müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği Kral Müzik Ödülleri, bu yıl 30 Nisan gecesi İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. 2011 yılının en iyilerinin belirleneceği Kral Müzik Ödüllerinde bu yıl da müzik ziyafeti yaşanacak.

KENAN DOĞULU YENİ ŞARKILARINI İLK KEZ SESLENDİRECEK

Gecede yeni albümün şarkılarını ilk defa seslendirecek olan Kenan Doğulunun yanı sıra yakında müzik marketlerde yerini alacak başarılı aranjör Volga Tamözün Tam 90dan! albümünde yer alacak 90lı yıllara damgasını vuran şarkıların yeni düzenlemeleriyle, o şarkıları sesinden ilk defa duyduğumuz müzik dünyasının yıldızları sahne alacak.

Ayrıca, gecede müzik dünyasının önde gelen isimleri ve halk oylaması sonucunda ödüle layık görülecek isimler sahnede şarkılarını seslendirecek.

En İyi çıkış Yapan Sanatçı, En İyi Erkek Sanatçı, En İyi Düet, En İyi Grup ve En İyi Kadın Sanatçı İle Birlikte Yılın Şarkısı sahnede izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.

YAYIN TÜM DÜNYA ÇAPINDA! TÜRKİYEDE BİR İLK!
18. Kral Müzik Ödülleri Gecesi, Kral TV, KralPOP TV, EuroStar, Balkanların En Büyük Müzik Televizyonu Balkanica TV, Orta Asyanın En Büyük Müzik Networku TMB ile birlikte Planeta TV, DCC TV, Evrokom Tzarevetz TV, Channel 3 TV, Iztochi Rodopi TV, DCC TV VE TELECABLEden canlı yayınlanacak.

Ayrıca Star TV, bu özel töreni aynı gece banttan ekrana getirecek.
Editör: TE Bilisim