50 bin kişiye konser veren Madonna, şovları ve performansıyla göz doldurdu. Ünlü yıldızın Türk dansçısı Yaman Okur, finalde Türk bayrağı açtı

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'nın aylardır beklenen konseri 45 dakika rötarla 22:45'te başladı. TT Arena Stadı'nı dolduran Madonna hayranları, konserden saatler önce stada akın etti.

Ünlü yıldızın hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyordu, iki günde tükendiği söylenen biletler konsere saatler kala tekrar satışa çıkarıldı.
Konserin açılışını yapan İsrailli Dj Offir Nissim'le coşan Madonna hayranları, sanatçının geç çıkmasına sinirlendi ve yuhalayarak sahneye çağırdı.

Sahneye tepesinde haç bulunan bir yapının içinde başında taç yüzü örtülü ve elinde otomatik tüfek ile çıkan Madonna, elindeki silahı atarak mikrofonu aldı.

Madonna'nın 11 yaşındaki oğlu Rocco da annesine danslarıyla eşlik etti.

Sahnede 1 saat 45 dakika kalan Madonna, beklenenin aksine kürtaj konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Ünlü yıldızın Türk dansçısı Yaman Okur, konserin finalinde Türk bayrağı açtı.
Madonna 'Erotica' adlı şarkıda striptiz yapıp göğsünü açtı.

50 BİN KİŞİ İZLEDİ
Avrupa turnesi kapsamında, 26 Avrupa ülkesini gezecek olan Madonna, arenalarda, stadyumlarda, dev konser mekanlarında sahne alacak. Sanatçı, Güney Amerika ve 20 yıldır performans sergilemediği Avustralya'nın da aralarında yer aldığı toplam 58 konser ile dünya turnesini tamamlayacak.
Stadın etrafındaki etkinlik alanı, bugün saat 12.00’de açıldı. Stadın kapıları ise 19:00'da açılıldı. Konseri yaklaşık 50 bin kişi izledi. Türk Telekom Arena’da metro ve otobüs seferleri gece 01.00’e kadar devam etti.


Kaynak: Hürriyet
Editör: TE Bilisim