Yunanistan’ın iki kadife sesi, Mario Frangoulis ve George Perris yarın akşam (8 Ekim Çarşamba) BKM organizasyonuyla TİM Show Center'da sahneye çıkmak için Türkiye’ye geldi!
Müzik otoritelerince 21. Yüzyılın en saf sesi olarak adlandırılan Frangoulis tekrar İstanbul’da olmaktan mutluluğunu dile getirdi.

TARKAN ve SERTAB, BİR DE ZÜLFÜ LİVANELİ İLE LEYLA GENCER!

Iki ünlü isim, gazetecilerle sohbet ederken, Türkiye’den Sertab Erener’i ve Tarkan’ı yere göğe koyamadılar. Frangoulis ayrıca Leyla Gencer’i Maria Callas’ın dünyadaki tek rakibi olarak tanımladığını dile getirdi. George Perris ise Zülfü Livaneli’yi Mikis Theodorakis gibi bir efsane olarak gördüğünü belirtti. Her iki isim de konserlerinde birer Livaneli şarkısı seslendirdiklerinden bahsettiler.

SAHNEDE KENDİ ŞARKILARI DA OLACAK FİLM ŞARKILARI DA!

İstanbul’a her gelişinde mutlaka Kapalı Çarşı’yı gezmek isteyen Mario Frangoulis, konser günü önce bu gezisini yapacak. George Perris de annesine mutlaka Kapalı Çarşı’ı ve Boğaz’ı gezdirmek istediğini belirtiyor.

Konserlerinde pekçok düet parça seslendireceklerini söyleyen Frangoulis ve Perris, “seyirci her surprize hazırlıklı olsun. Birlikte dans da edeceğiz, film müziklerinden müzikallere uzun bir yolculuğa çıkacağız.” diyor.

BU AKŞAM İSTANBUL CUMA AKŞAMI ANKARA
8 Ekim Çarşamba akşamı ilk olarak Tim Show Center’da konser verecek olan ikili, bu konserin ardından 10 Ekim Cuma akşamı Ankara Congressium Sahnesi’nde bir kez daha Türk seyircisiyle buluşacak.
Editör: TE Bilisim