MERT TÜNAY’IN YENİ ALBÜMÜ ‘ÇİRKİN’İN LANSMANI BABYLON’DA GERÇEKLEŞTİ!

Yapımcılığını üstlenen hem de Mert Tünay’ın yakın arkadaşı olan Kenan Doğulu geceye sevgilisi Beren Saat ile katıldı.


Kenan Doğulu konserden önce “ Mert uzun senelerdir müzik dünyasının içinde olan, herkesin çok sevdiği, değerli bir müzisyen. Bizde Doğulu prodüksiyon olarak onunla çalışmaktan dolayı çok mutlu olduk, keyif aldık. Ayrıcada başarısını taçlandırdığı bu gecede bende onunla kader birliği, iş birliği yapmak istedim. Müzisyenler kalplerini, ellerini, ruhlarını koydular ortaya ve çok güzel bir iş çıkardılar ortaya. Emeği geçen herkesi çok tebrik ediyorum.” Sözleriyle Mert Tünay’a desteğini dile getirdi.


KENAN DOĞULU VE ÖZGE FIŞKIN İLE SÜRPRİZ DÜETLER!

Gecenin sürprizi ise Kenan Doğulu’nun sahneye çıkması oldu. Kenan Doğulu, sahnede de Tünay’I yalnız bırakmadı. Kenan Doğulu ve Mert Tünay birlikte Doğulu’nun ‘Kalp Kalbe Karşı’ ve ‘Tutamıyorum Zamanı’ parçalarını seslendirdiler. Konserdek Özge Fışkın’da, ‘Mayhoş’ parçasında sahneye çıkarak Tünay’a vokal yaptı.



“Çirkin” albümünün lansman gecesine Kenan Doğulu - Beren Saat çifti, Teoman, Yasemin Şefik, Mustafa Altıoklar, Özge Fışkın, Beril Kayar ve Fırat Çelik gibi isimler katıldı.



Mert Tünay’ın yeni klibide ilk kez gecede konseri izleyenler ile paylaşıldı. Mert Tünay’ın yeni klibi ‘Bu Yaz’ ve Tünay’ın arkadaşlarının kendisi için hazırladığı esprili videoya, konserden görüntülerle birlikte 15 Nisan Salı günü yayınlanacak. Ege ŞENGÖNÜL
Editör: TE Bilisim