Pentagram ve Şebnem Ferah'ın virtüöz gitaristi Metin Türkcan, nam-ı diğer Metoboy, olağanüstü gitar sololarına eşlik eden saçları, adına üretilen özel gitarıyla  Türk rock müziğinin en önemli figürlerinden biri.

Metin Türkcan, yıldızları bir araya getirdiği "Vakti Geldi" adlı ilk albümünde, şarkılarını rock müzik sektörüne son 20 yıldır damgasını vurmayı başaran en önemli isimler ile söylüyor.
 
Albümün süpriz cover'ı aynı zamanda çıkış şarkısı, Ali Tekintüre ve Mesut Poyraz'ın sözlerini yazdığı, Gülden Karaböcek'in bestelediği unutulmaz şarkı 'Dilektaşı oldu. Şarkı; Şebnem Ferah'ın yorumuyla, yeni nesillerle tanışmaya hazırlanıyor.  'Emir Sarısaç' yönetmenliğinde, Hüseyin Tunç'un görsel yönetmenliğinde çekilen video klipte, virtual bir tema ile teatral bir anlatım dili kullanılıyor.
Klip, içinde bulunduğumuz çağda insan ilişkilerinin akıllı telefonlara olan bağımlılığını irdelemektedir. İki gencin canlandırdığı hikaye, sanal ortamda yaşanan diyalogların gerçek duyguları yansıtmakta yeterli olup olmadığını sorgular.
Şebnem Ferah

Şebnem Ferah'a 'Dilek Taşı' şarkısında Metin Türkcan gitarıyla eşlik ediyor.


Editör: TE Bilisim