Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndan başlayan Bağımsızlık ve Özgürlük Yürüyüşüne onbinlerce Bakırköylünün yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel, Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen de katıldı.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde son bulan yürüyüş sırasında Bakırköylüler, Bakırköy Belediyesi Bandosu eşliğinde marşlar söylediler, cumhuriyete bağlılık sloganları attılar.

MURAT BOZ BAKIRKÖY’Ü SALLADI

Bağımsızlık ve Özgürlük Yürüyüşünün ardından Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’ndeki futbol sahasında konsere çıkan Murat Boz ise adeta Bakırköy’ü salladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel, Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen’in de izlediği konserde Murat Boz yaklaşık 2 saat sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konsere elinde Türk Bayrağı ile 10. Yıl Marşıyla başlayan Murat Boz, sahne şovlarını da eklediği konserinde Bakırköylülere unutulmaz bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı.

Editör: TE Bilisim