Yeni yıla düet yaparak giren Gülşen ve Murat Boz, 3 yıl önce beraber seslendirdikleri “İltimas”tan sonra yeni bir düetin gelebileceğinin sinyallerini de verdiler.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Boz, “2018 inşallah kötü günleri geride bıraktığımız bir yıl olsun. Herkes mutlu ve sağlıklı olsun. Kötü haberler almayalım artık. Bem umutluyum 2018 ülkemize sağlık, mutluluk, huzur getirecek.” dedi.

Kıbrıs’a sevgilis Aslı Enver ile beraber gelen Murat Boz, “Her zaman Aslı ile söylüyoruz. Evlilik konusunda hayatımızda bir gelişme olursa bunu bizim ağzımızdan birlikte duyacaksınız. Şu an çok mutluyuz, her şey çok yolunda. Allah nazarlardan korusun çok güzel bir ilişkimiz var. Sahneye çıkmak gerekmiyor Aslı’yı gördüğüm her an heyecanlanıyorum tabii ki. Bu akşamda özel bir akşam tabii ki heyecan var. Bu akşam her şarkım ona gitsin.” dedi.

Murat Boz, Gülşen’le yaptıkları düetle ilgili olarak şunları söyledi: “İltimas’a 3 sene önce düet yapmıştık Gülşen’le. Kariyerimin çok önemli dönüm noktalarından bir tanesi. Sevgili Gülşen Türkiye’nin önemli bestecilerinden ve yorumcularından bir tanesi, onunla çalışmak gerçekten mutluluktu. Bu akşam da sahneye beraber çıkacağız.”

Murat Boz’dan sahneyi devralan Gülşen, “2017 bence çok güzeldi çünkü oğlum oldu. Hayatımdaki en güzel yıldı diyebilirim. İnşallah bundan sonraki yıllarda hep birlikte sağlıklı, mutlu, keyifli geçer.” dedi.

Gülşen, Murat Boz’la yaptıkları düetle ilgili şunları söyledi: “Biz İltimas’ı beraber söylemiştik, güzel bir çalışmaydı. Sevenlerimiz de beğendi. İlham meleklerinin nereden geldiği belli olmuyor belki yeniden olabilir.”

Geçtiğimiz günlerde oğulları Azur Benan’a yuva aradıklarına dair haberler çıkan Gülşen, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Daha anaokulu yaşına var Azur’un. Şu an bebekliğinin tadını çıkarıyoruz çünkü çok hızla büyüyor. 10 gün sonra 1 yaşına girecek ve zaman çok hızlı geçiyor. Okul zamanı geldiğinde düşünürüz bunları.”

Editör: TE Bilisim