Dalkılıç’ın, albüm ile aynı adı taşıyan “Derine”nin yanı sıra, “Bu Nasıl Aşk”, “Yani”, “Kördüğüm”, “SMS”, “İki Yol”, “Aşka Doydum”, “Haydut”  gibi birbirinden iddialı 13 parçası şimdiden dillere dolanmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde yeni albümünün lansmanı için basın mensuplarıyla bir araya gelen Murat Dalkılıç, 2 sene titizlikle süren çalışmasını anlatırken Gülşen’den, Ozan Çolakoğlu’na, Harun Tekin, A.Emir Batkan, David Şaboy, Alper Erinç ve İskender Paydaş’a kadar emeği geçen herkese ne kadar teşekkür ettiğini de dile getirdi.  


Son dönemde bir çok şarkıcının maxi-single çıkardığı sorulduğunda bu albüme ve parçalara çok güvendiğini söyleyen Dalkılıç “Çok güzel yorumlar alıyoruz. Herkesin emeği çok büyük, çok iyi bir ekiple çalıştım. Bu albümde sadece hızlı parçalara değil duygusal parçalara da yer vermek isyedim. Beğenen ve güzel yorumlar yapan herkese binlerce teşekkürler” diyerek tüm güzel dilekler ve yorumlara da teşekkür etti.


Medya dünyasından isimlerle bir araya gelip albüm hakkında sohbet eden Dalkılıç ardından ekibinin yeni albüm için hazırladığı pastayı konuklarıyla beraber kesti.


ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ İLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİĞİ “DERİNE” KLİBİ ŞİMDİDEN MERAK KONUSU OLDU!

  Albümün çıkış parçası olan ve Oğuzhan Koç’un yazdığı ‘Bu Nasıl Aşka’ ilk klibini çeken Murat Dalkılıç, ikinci kez, ‘Derine’parçası  için oyuncu Özge Özpirinçci ile kamera karşısına geçti. Çekimleri İstanbul’da 3 günde tamamlanan “Derine”ye aksiyon dolu bir klip çeken Dalkılıç’ın klibindeki motor üzerindeki kovalamaca sahneleri ise aksiyon filmlerini aratmadı! Özge Özpirinçci ve Dalkılıç’ın birlikte çektiği sahneleriyle “Derine” hem dinleyenlerin hem izleyenlerin nefesini kesecek!

  

Albümün Dijital Linkleri ;

https://itunes.apple.com/tr/album/daha-derine/id891060269

https://www.ttnetmuzik.com.tr/#/album-Daha_Derine


Editör: TE Bilisim