Pop müziğinin iddialı isimlerinden Murat Dalkılıç’ın merakla beklenen 3.albümü "DAHA DERİNE" müzikseverlerle buluştu! Ozan Çolakoğlu’nun müzik direktörlüğünü üstlendiği DMC imzası taşıyan albüm çıktığı günden beri dijitalde büyük ilgi görüyor! 17 Temmuz Perşembe itibariyle albüm müzik marketlerdeki yerini de aldı.
 
Albüm ile aynı adı taşıyan “Daha Derine”nin yanı sıra, “Bu Nasıl Aşk”, “Yani”, “Kördüğüm”, “SMS”, “İki Yol”, “Aşka Doydum”, “Haydut” gibi birbirinden iddialı 13 şarkıyla Murat Dalkılıç yaza damgasını vuracak.
 
ALBÜM’DE YOK YOK! GÜLŞEN, İSKENDER PAYDAŞ, HARUN TEKİN, OZAN ÇOLAKOĞLU!
  
“Daha Derine” albümü için Gülşen, Harun Tekin, İskender Paydaş, İsra Gülümser, A.Emir Batkan, David Şaboy ve Alper Erinç gibi müzik dünyasının en önemli isimleri ile çalışan Murat Dalkılıç şimdiden albümünün ikinci klibini de çekti!
 
BU NASIL AŞK’TAN SONRA İKİNCİ KLİP SÜRPRİZ BİR İSİMLE BİRLİKTE “DERİNE”YE GELİYOR!
 
Albümün çıkış şarkısı olan ve Oğuzhan Koç’un yazdığı ‘Bu Nasıl Aşk’a ilk klibini çeken Murat Dalkılıç, ikinci kez “Derine” için başarılı oyuncu Özge Özpirinçci ile kamera karşısına geçti. Çekimleri İstanbul’da 3 günde tamamlanan “Derine”ye aksiyon dolu bir klip çeken Dalkılıç’ın klibindeki motor üzerindeki kovalamaca sahneleri ise aksiyon filmlerini aratmadı! Özge Özpirinçci ve Dalkılıç’ın birlikte çektiği sahneleriyle “Derine” hem dinleyenlerin hem de izleyenlerin nefesini kesecek!
 
Bu yazın hitlerinden biri olacak olan “Derine” önümüzdeki günlerde ekranlarda yerini almak için gün sayıyor!
 
Albümün Dijital Linkleri ;
 

Editör: TE Bilisim