Yepyeni düzenleme; Orkun Tunç'un kurmuş olduğu ve aralarında Doruk Öztürkcan, Erdem Helvacıoğlu gibi önemli müzisyenlerin yer aldığı Armageddon Turk prodüksiyon ekibine ait...

ARMAGEDDON TURK İMZASI

Armageddon Turk; Britney Spears, Inna, Pink, Ciara, Kelis, Jennifer Paige, Selena Gomez, Pet Shop Boys gibi dünyaca ünlü isimlere yaptığı remixlerin yanısıra ülkemizde de Teoman, Tarkan, Nazan Öncel, Mirkelam, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Gülden Karaböcek gibi isimlere yaptıkları remix ve düzenleme çalışmaları ile tanınıyor.

YENİ DÜZENLEMEYE YENİ KLİP

Nereye Gidiyorsun'a yapılan yepyeni düzenlemenin yanında bir de yeni klip geldi. Cem Hamdi Kaya yönetmenliğinde Ankara'nın efsane mekanlarından Siyah Beyaz'da çekilen şarkının yepyeni klibi 1995'teki orijinal görüntülerle başlıyor ve sonrasında günümüze uzanıyor. Klipte kendisinden alınan özel izinle İtalyan sanatçı Sanatçı Daniele'nin Sigalot'nın eserleri de yer alıyor.

Sonat Bağcan

Duayen sanatçı Selda Bağcan’ın yeğeni Sonat Bağcan, yeni albümü 'Nefesim Senle'yi müzikseverlerle buluşturdu. Albümün yapımcılığını Selda Bağcan üstlenirken, aileden birçok isim de albüme destek verdi. 

Editör: TE Bilisim