Yeni yıl ile birlikte D.J&J İletişim ile Medya İletişim Danışmanlığı konusunda çalışmaya başlayan Nilüfer, yeni yılın ilk sürprizini sevenleriyle buluşturdu.

Nilüfer, sevenlerine yılbaşı tebriğiyle bir sürpriz yaptı ve 2015’in ilk aylarında çıkaracağı albümünden bir şarkısının kısa bir bölümünü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Nilüfer, sevenlerinin yeni yılını "Her yeni başlangıç, umudun yeniden doğması için yepyeni bir fırsat… Ben yeni yıllara takvim olarak değil, bir yenilenme fırsatı olarak bakıyorum… Hepimizin ve ülkemizin bu fırsatı en iyi şekilde kullanacağı, sağlık, mutluluk, refah ve huzur dolu bir yıl dileklerimle…” mesajıyla kutlarken, kendisinden albüm bekleyenlere de müjdeyi vermiş oldu.

Albüm fotoğrafları için Tamer Yılmaz’ın objektifinin karşına geçen sansatçının hareketli şarkısına bakılacak olursa, Nilüfer dinleyenlerini yeni yıl neşesine davet ediyor.

En son 2013 yılında çıkardığı DÜET albümünden sonra, 2015 yılında sessizliğini bozan Nilüfer’in muhteşem sesiyle seslendireceği aşk şarkıları merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim