BELÇİKALI MÜZİK ADAMLARININ UYGULAMAYA BAŞLADIKLARI PROGRAMLA İLGİLİ OLARAK 27 NİSAN’DA YAPILACAK LANSMAN ÖNCESİ, PETEK DİNÇÖZ BU GECE, ÜNLÜ ŞARKICI JEREMİH’İN KONSERİNDE ANONS EDİLECEK VE AVRUPA BASINIYLA RÖPORTAJLAR YAPILACAK. DİNÇÖZ, YARIN SABAH İSE ERKENDEN YİNE İSTANBUL’A DÖNECEK.

Petek Dinçöz’ün yoğun Avrupa günleri sürüyor.

Belçikalı müzik adamları tarafından hazırlanan singıl’ı tamamlanan ve promosyon çalışmalarına başlanan Petek Dinçöz, aslında daha Cuma günü dönmüştü Brüksel’den…

Ancak 27 Nisan’da yapılacak lansman öncesi
bu gece ünlü şarkıcı Jeremih’le birlikte sahneye çıkıp, yapımcıları tarafından yapılacak anonslara katılacak.
Petek Dinçöz, bugün saat 17.00’de İstanbul Atatürk Havalimanında, Tarkan’ın konserinden dönen menajeri Haluk Şentürk’le buluşacak ve saat 19.10 uçağıyla Brüksel’e uçacak. Saat 21.30’da Brüksel havalimanına varacak olan Dinçöz, direkt olarak Jeremih’in sahne alacağı mekana geçecek. Ve gece anonslar yapıldıktan sonra ve Avrupa basınıyla röportajların ardından sabah 07.50 uçağıyla Brüksel’den İstanbul’a hareket edecek olan Petek Dinçöz 12.10’da Atatürk Hava Limanı’na inecek. Ve yarından itibaren Çarkıfelek programını yine canlı olarak sunmaya devam edecek. Petek Dinçöz, son günlerdeki trafiği yüzünden, Çarşamba-Perşembe-Cuma ve bugünkü Çarkıfelek programlarını daha önceden banta çekmişti.

Petek Dinçöz
Dinçöz, daha sonra, hafta sonları yine yurt dışı bağlantılarını sürdürürken, 27 Nisan’daki lansman gecesine hazırlanacak.
Editör: TE Bilisim