Petek Dinçöz'den sürpriz düet !

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz uzun süren sessizliğini 5 milyar yıldır dünyada varolan tün aşıklar için "Teşekkürler" şarkısı ile bozdu.

Bir süredir zamanının tamamını oğlu Aslan ve esi Serkan Kodaloğlu’na ayıran güzel Assolist Petek Dinçöz yeniden ölümsüz aşkım dediği işine geri döndü.. Ünlü Assolist Karadeniz Müziğinin başarılı temsilcilerinden Resul Dindar ile "Tesekkürler" isimli parçaya sürpriz bir şekilde düet yaparken kısa sürede sosyal medyada en cok konusulan sanatçı olmayı basardı.

Petek Dinçöz’ün Teşekkürler isimli sarkısının klibi internette ilk yayınlandığı günde binlerce hayranı tarafından izlenirken ünlü sanatçıya dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından övgü dolu mesajlar gönderildi. .Gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun olan ünlü assolist Petek Dinçöz; "Teşekkürler isimli parçayı ilk dinlediğim anda cok etkilendim ve aklıma esim serkan oğlum aslanım geldi ve hemen parçayı okumak istedim" dedi.

"Tesekkürler" isimli düet parçanın sözlerinin şimdiden hayranları tarafından ezberlenildiğini söyleyen güzel assolist Dinçöz "bu yıl yapılacak olan tüm düğünlerde bizim sarkımız ilk dans şarkısı seçilecek" diyerek iddialı konuştu. Ünlü sanatçı bu yaz icin çok yoğun bir konser trafiğinin kendisini beklediğini söylerken "sevenlerim ile birlikte olmayı cok özledim onlarda beni özlediler ama bu yıl hasret bitiyor" dedi. Petek Dinçöz'ün "Teşeküürler" şarkısı klibi yayınladıgı sitede 2 günde yüzbinlerce aşık tarafından dinlendi. Petek Dinçöz'ün önümüzdeki günlerde başlayacak konserlerinin aşıklar tarafından doldurulması bekleniyor.

KLİPhttps://www.youtube.com/watch?v=Z8WyJ9Buqv
Editör: TE Bilisim