Bu yılın ilk aylarında çıkardığı şarkısı “Cesaretim Yok” ile “En İyi Çıkış Yapan” şarkıcı dalındaki ödülleri toplayan Suadiye, şimdi de yepyeni şarkısı  “Aşkça” ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Şarkılarıyla olduğu kadar çarpıcı görüntüsüyle de ilgi toplayan genç şarkıcı, seksi imajı hakkında da iddialı açıklamalarda bulundu. 
 
Prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras'ın yaptığı albümüyle başarılı bir çıkış yakalayan Suadiye, yepyeni şarkısı “Aşkça” ve şarkısına çektiği klibiyle yine gündeme oturacak. 
 
Sözü Deniz Erten ‘e  müziği Vaggelis Tountas'a ait olan şarkısının klibi için Ulaş Elgin yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Suadiye'ye klipte 30 dansçı eşlik ederken kendisi de klibi için 15 gün boyunca özel dans dersleri aldı. Düzenlemesini Çağrı Telkıvıran' ın yaptığı, Türkiye'nin en önemli Dj ‘leri Oğuz Saraç, Kaan Gökman, Cihat Uğurel ‘in de remixlerinden oluşan Suadiye'nin “Aşkça” şarkısı, yazın iddialı şarkılarından biri olacak. 
 
Şarkılarıyla olduğu kadar etkileyici görüntüsüyle de büyük beğeni toplayan Suadiye güzelliği hakkındaki sorulara ise çarpıcı yanıtlar veriyor. "Klip ve sahnedeki görüntüm sahte değil. Ben sahnede seksi olmayı seviyorum. Zaten kendimi seksi buluyorum. Seksi görünmeyi seviyorum. Ama of ben çok seksi olmalıyım demiyorum, içimden nasıl geliyorsa kendimi öyle yansıtmayı seviyorum" diyen Suadiye " Her kadın kendine baktırmayı sever… Ben de bana bakılmasını çok seviyorum. İstiyorum ki insanlar beni izlerken keyif alsın. Sadece şarkılarım değil ben de önemliyim. Sahne kıyafetlerimin ve kliplerimin çok seksi olduğuna dair zaman zaman eleştiriler alıyorum. Ama kendi limitlerimin farkındayım. Çok seksi diyebilirler ama umurumda değil…” diyerek iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.
Editör: TE Bilisim