Gerçekleştirdiği 60'ın üzerinde gösterisi ile 50binin üzerinde seyirciye ulaşan sıra dışı orkestra şefi Musa Göçmen, bu sezona da son hız başlıyor. Senfonik orkestra ile gerçekleştirdiği gösterilerle, 7'den 70'e herkesin kalbinde haklı bir sevgi oluşturan Göçmen, klasik müziğin alışılagelmiş yapısını yerinden oynattı.

Eğlenceli ve interaktif sunumu ile senfonik müziğin eğlenceli yönünü keşfetmemizi sağlayan müzisyen, Bach'tan Aşık Veysel'e, operadan şarkılara ve oradan rock müziği kapsayan geniş repertuarı senfonik müzik ile harmanlayarak, dinleyicilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağlıyor.
Bu konserler serisinin yanı sıra ülkemizde gerçekleştirilen en büyük projelerden biri olan ZÜMRÜD-Ü ANKA müzikalinin orkestrasyonlarını yapan ve orkestrayı yöneten sanatçı, 20 - 25 Eylül tarihleri arasında EXPO Antalya'da gerçekleştirilecek 10 gösteride de sahnede olacak.
GÖÇMEN'in notlarından:
Maalesef klasik ve çoksesli müzik kapalı kapılar ardında asık suratlarla koyu renk kıyafetlerle izlenen bir müzikmiş gibi bir algı oluşmuş durumda. Ama öyle değil. Ben, senfonik müziğin eğlenceli yüzü ile seyircinin karşısına çıkıyorum. Konserimde durmak yok, oturmak yok yani kısacası bu konserde seyirci kalmak yok.
Şuana kadar 60 binin üzerinde kişi, gösterilerim arasında yer alan "Çok Sesli Gösteri'yi izledi. 3 yaşında çocuk da vardı 85 yaşında teyze de. Hepsi aynı duyguyla dinledi eğlendi şarkılar söyledi dans etti. Çünkü bizim kapımız müziğin her türüne açık. Bir de bu güzellikleri senfonik müzikle harmanlayınca ortaya çok güçlü duygular çıkıyor.
Yurtdışındaki sanatçılardan da bu yaklaşımla konserler verenler var. Tamamen komedi kurgulu olandan sadece show ağırlıklı olanlara kadar. Ama benim tarzım daha farklı salt eğlencenin ötesinde  bir gösteri bu. 
Konsere gelen 1,5 yaşında bir dinleyicimin annesi biraz çekinerek “Biz izlemek istiyoruz ama ya gürültü yaparsak” dedi. Bizde onu istiyoruz zaten deyince çok şaşırdı. Biz konserlerimize gelen herkesin müziğimize ortak olmasını beraber üretmeyi seviyoruz. Bu anlamda seyirci bazen koro oluyor bazen ritm grubu. 
Editör: TE Bilisim