Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü müzisyen ve klarnetçi Hüsnü Şenlendirici oldu. Geçtiğimiz haftalarda ‘Hüsn-ü Avare ’ adlı albümü çıkartan Hüsnü Şenlendirici, canlı yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Müziklerim Yaşantımın Yansımaları

Duygusal bir insan olduğunu ve kimi zaman kendi şarkılarını dinlerken duygusal anlar yaşadığını belirten Hüsnü Şenlendirici “Bazen kendi kendimi dinlerken ne derdin var be bu kadar diyorum. Bu kendi yaşamımın ve hayattan gördüklerimin yansımaları. Sadece aşktan beslenmiyorum. Çiçekler, ağaçlar, kuşlar ya da o gün sokakta gördüğüm yaşlı bir teyze ya da bir çocuk. Duygusal bir adamım. Hatta geçenlerde aklıma geldi bir süredir ağlamıyorum, diye. Bazen de klarnete bakıp diyorum ki; Vay be seninle bir ömür. Bakalım daha başımıza neler gelecek ve neler yaşayacağız” dedi.

Hüsnü Şenlendirici "Yıllar Önce Kumkapı’daki Mekandan Kovuldum" dedi.


İstanbul'a ilk geldiği yıllarda Kumkapı'da mekandan kovulduğunu anlatan Hüsnü Şenlendirici “Yıllar önce çocuk yaşlarda Bergama’da köylerde akrabalarla düğünlerde çalıyordum. Daha sonra İstanbul'a geldim. Kulağa klarnet çalarak bahşiş alma hikayesini hiç bir zaman beceremedim. Yine Kumkapı’da çalarken klarneti müşterinin kulağına çok fazla tutup eziyete çevirince, mekanın arka kapısından bana yürü dediler. İlk kez böyle kovuldum” dedi.
Editör: TE Bilisim