SERDAR ORTAÇ SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Bir süre dinlenmek ve çıkaracağı albüme yoğunlaşmak istediğini belirterek programlarına ara veren Serdar Ortaç 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sahne suskunluğunu bozdu.

Son sahne programını 2,5 ay önce ‘Sahne İstanbul’da yapan Serdar Ortaç 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayranlarıyla aynı mekanda buluştu.

Otoriteler tarafından Avrupa’nın en güzel gece kulübü olarak değerlendirilen, son sistem müzik ve ışık sistemi, rahat ve konforlu oturma düzeniyle eğlence sektörünün en iyisi olan, ‘Sahne İstanbul’ 14 Şubat gecesi için özel olarak hazırlandı.

BVS Group’a ait 650 kişilik mekanı kapılara kadar dolduran Serdar Ortaç söylediği şarkılarla geceye katılan herkesi hop oturttu, hop kaldırdı.

Ünlü sanatçı programının başında herkesin Sevgililer Günü’nü kutladı ve ‘Allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun ve o kadar mutlu olun ki gözünüzden sadece mutluluk yaşları aksın’ dedi.

Serdar Ortaç program boyunca sürekli seyirciyle konuştu ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ortaç; ‘Cloe’den önce de yeşil gözlü bir sevgilim vardı, Litvanyalı’ydı. Tam 4 yıl süründürdü beni’ dedi. Ayrıca; ‘Aldatmak kötü bir şeydir. Ben sevdiğimi asla aldatmam. Kimse beni evlilik kararımdan vazgeçiremez’ diye konuştu.

Serdar Ortaç konuşmalarına devam etti;
‘Bu sene artık sahneleri bırakıyorum. Artık sadece büyük konserler vereceğim’ dedi.

Alkolü bırakmaya da oldukça niyetli olduğunu ifade eden ünlü sanatçı; ‘Artık viski değil çay içeceğim’ diye ekledi.


Serdar Ortaç sahnede kendi bestelerinin yanı sıra ayrıca; ‘Melekem, Mısırı kuruttun mi? Ankara’nın Bağları gibi sevilen türkü ve şarkıları da söyledi.

16 Şubat 1970 doğumlu olan Serdar Ortaç’a, BVS Group yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız ve başkan yardımcısı Vahit Yıldız sahneye bir şişe şampanya ve pasta göndererek erken doğum günü sürprizi yaptılar. Bu sürpriz karşısında oldukça şaşıran Serdar Ortaç; ‘Bayram abim ve Vahit abim bana çok büyük bir sürpriz yapmışlar. 44 yaşıma girdiğim için şampanya ve pasta göndermişler. Çok teşekkür ederim tüm BVS ailesine’ diye konuştu.

Serdar Ortaç’ı Sahne İstanbul’da izleyenler arasında şarkıcı Hande Yener ile ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı da vardı.
Editör: TE Bilisim