Klarnet virtüözü Serkan Çağrı'nın dokuz yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü "Sır", müzikseverlerle buluştu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, albümde başarılı sanatçının bestelerinin yanı sıra Ara Dinkjian, Chick Corea, Ömer Faruk Tekbilek, Yıldız İbrahimova, Gülden Karaböcek, Bimen Şen, Cihan Sezer besteleri ile anonim eserler yer alıyor.

Notist Müzik etiketiyle satışa sunulan ve 12 eserin bulunduğu albüm bir buçuk yılda tamamlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çağrı, üçüncü solo albümü için oldukça heyecanlı olduğunu belirterek, "Sırra ermek için çıktığım yolda, sırrımı nefesimle seslere döktüm. Klarnet, küçük yaştan itibaren içimden geçenleri ve yaşadıklarımı en iyi anlatan sırdaşım oldu. Ağlarsam ağlıyor, gülersem gülüyor. Yaşadığım tüm duyguları onunla anlatabiliyor, sırlarımı en iyi onunla paylaşabiliyorum. Benden sonra da söze dökülmeyen tüm duygu ve sırlarım onda kalacak. Tıpkı ozanımız Aşık Veysel'in, 'Ben gidersem sazım sen kal dünyada. Gizli sırlarımı aşikar etme' dediği gibi." ifadelerine yer verdi.

Tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan albümün aranjörlüğünü Cihan Sezer üstlendi. Mastering çalışması Paris'te yapılan albüme, Ara Dinkjian, Ömer Faruk Tekbilek, Dzambo Agusevi, Sibel Gürsoy da eşlik etti.

Albümde, Mektup, The Invisible Lover (Yine mi Çiçek), Spain, Dilek Taşı, Raspıska, Aşk, Sır, Vazgeçtim, Orient Express, Al Sazını, Galata ve Dualis isimli eserler bulunuyor.
Editör: TE Bilisim