DÜNYADA İLK KEZ 'AŞK KABAĞI' TARİFİ

3 Adım Müzik etiketiyle, Bülent Boğa Prodüksiyon'un yapımcılığında piyasaya çıkan bu projede dünyada ilk defa bir klipte yemek tarifi veriliyor.

Hollanda'nın Roterdam şehrinde profesyonel aşçılık yapan Serkan Çiçek, şarkıya çekilen eğlenceli klipte kavga ettiği sevgilisini kendi eliyle yaptığı 'aşk kabağı' yemeğiyle ikna ediyor.Yemek meraklıları ve sevgilisine bu yemeği yapmak isteyenler için de klipte 'aşk kabağı' yemeğinin yapılışı ve tarifi veriliyor. Caner Demiroğlu'nun yönetmenliğinde Üsküdar'da çekilen klipte genç ve güzel model Felicia Sağnak rol aldı. Sezgin Gezgin'in aranjesini gerçekleştirdiği şarkıya yeni neslin iddialı rap'çilerinden Onur Bertaraf da sözleriyle ve performansıyla renk kattı.

"Yemekle yapmakla beste yapmak aynı"

Müziğin hayatından her zaman önemli yer edindiğini ifade eden Serkan Çiçek, besteci kişiliğine güvendiğini belirtiyor. Yemek yapmakla beste yapmanın birbirine benzer uğraşlar olduğunu dile getiren Çiçek "Yemek yaparken içindeki malzemeyi en iyi sırayla ve şekilde değerlendirmek çok önemli. Beste yaparken de en iyi sözleri sırasıyla uygun müzikle buluşturmak gerekiyor. İkisi de kalbe hitap ettiği kadar başarılı olur" diyor.


Editör: TE Bilisim