26 Mayıs’da dijital mecralarda dinleyicilerin beğenisine sunulan ÇEBİ’nin “DERT FASLI” KADİR adlı maxi single’ı HAZİRAN AYINDA tüm müzik marketlerde yerini alacak.Çebi Production’ ın prodüktörlüğünde hazırlanan ve DMC etiketiyle HAZİRAN ayında  raflarda yerini alacak olan "Dert Faslı"  birbirinden etkileyici 3 parça ve Dert Faslı’nın 2 versiyonundan oluşuyor

Maxi single’a adını da veren “DERT FASLI” adlı şarkının sözleri SEZEN AKSU ŞEHRAZAT ve YELDA KARATAŞ’a, müziği ise SEZEN AKSU ve ÖZKAN UĞUR’a ait. Albümün bir diğer şarkısı da sözleri ünlü şair Hakkı Yalçın’a müziği ise Gökhan Tepe’ye ait “BİRKAÇ ÖZEL DAKİKA”..Albümde ayrıca sözü ve müziği Kadir Çebi’nin kendisine ait “ AMAN ” adlı bir şarkı da bulunuyor..

ALBÜMÜN İLK KLİBİ DERT FASLI ‘NA ÇEKİLDİ

Albümün ilk klibi EMİR KHALİLZADEH’nin yönetmenliğinde “ DERT FASLI ” adlı parçaya çekti.

Maxi single da bulunan 3 parçaya da klip çekmeyi planlayan ÇEBİ Production 2. ve 3. kliplerin çekim hazırlıklarına daha şimdiden başladı. Özellikle son çekilecek klipte daha önce hiç yapılmamış bir projeyle bir ilke imza atmayı hedefliyor ve proje hakkında sır vermiyor.

1,5 sene geceli gündüzlü yoğun bir stüdyo çalışmasının ardından titizlik ve büyük özen harcanarak yapılan bu maxi single da yine çok değerli müzisyenler Erhan Bayrak, Mert Ali İçelli, DJ Kaan Gökman, Ersin Bişgen, Miraç Kutlu gibi ünlü isimlerle çalışıldı..


Albümdeki eserler:

1. DERT FASLI
SÖZ: SEZEN AKSU ŞEHRAZAT,YELDA KARATAŞ
MÜZİK : SEZEN AKSU , ÖZKAN UGUR ( MFÖ )
ARANJÖR - ERHAN BAYRAK

2. BİR KAÇ ÖZEL DAKİKA
SÖZ: HAKKI YALÇIN
MÜZİK: GÖKHAN TEPE
ARANJÖR - MERT ALİ İÇELLİ



3.AMAN
SÖZ: KADİR ÇEBİ
MÜZİK KADİR ÇEBİ
ARANJÖR - ERSİN BİŞGEN

4.DERT FASLİ (FASIL VERSİYON)
ARANJÖR-MİRAÇ KUTLU
5.DERT FASLI –REMİX KAAN GÖKMAN
Editör: TE Bilisim