Shakira'ya yeni klibinde Rihanna vokal yaptı!

Geçtiğimiz ay Los Angeles’da video çekimleri için bir araya gelen Shakira ve Rihanna’nın yer aldığı "Can't Remember To Forget You" videosunun yönetmenliğini ise müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Britney Spears, Chris Brown ve Lady Gaga’nın da videolarını çekmiş olan 
Joseph Kahn üstleniyor.

    Halen stüdyoda yeni İngilizce albümünün çalışmalarına devam eden Shakira aynı zamanda “The Voice” programının 2014 bahar sezonunda da jüri üyesi olarak yer alacak. Shakira 25 Mart’ta yayınlanacak olan yeni albümününde  John Hill(Santigold, Jay Z, The Vaccines), Kid Harpoon (Florence + The Machine, Calvin Harris), Greg Kurstin (P!nk, Kelly Clarkson, Katy Perry), Steve Mac (Kelly Clarkson, One Direction), Mark Bright (Carrie Underwood, Rascal Flatts),Busbee (P!nk, Lady Antebellum, Katy Perry), ve The Messengers (Pitbull, Chris Brown, Christina Aguilera) ile bir araya geldi.

Sony Music Entertainment CEO’su Doug Morris “Shakira bir dünya starı ve inanılmaz bir yetenek. Bir kez daha Sony Music ailesi olarak onla çalışacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” derken, Sony Music Latin, İspanya ve Portekiz CEO’su Afo Verde ise “Shakira eşsiz bir sanatçı. Latin kültürünü ve ruhunu dünyaya yayıyor ve onun gibi bir sanatçıyla çalışmak bizim için bir ayrıcalık ve büyük onur.” diyor.


  Kolombiyalı şarkıcı ve besteci Shakira kariyeri boyunca, dünya çapında 60 milyonun üzerinde albüm sattı ve 2 Grammy, 8 Latin Grammy, 4 World Music Award, 3 American Music Award ve 5 Billboard Müzik Ödülü dahil olmak üzere sayısız ödülün sahibi oldu.

Son 10 yılın Amerika’da en çok satılan 20 single arasında 4 şarkısı bulunan sanatçı ayrıca Güney Amerikalı olup Amerika’da 1.sıraya yerleşen tek yıldız oldu. 18 yaşından itibaren sürekli vakıflarla çalışan ve benzeri görülmemiş bir hayırsever olan Shakira, 2011 yılında Amerika devlet başkanı Obama tarafından verilen unvanla Latin asılı çocukların eğitimine yönelik bir komisyonda çalışmalarına devam ediyor.


Editör: TE Bilisim