KARTALKAYA'DA ROMANTİZM RÜZGARI
  
Sibel Can çok yakında piyasaya çıkaracağı yeni albümü ‘Galata’nın ilk klibini ‘Kış Masalı’ adlı şarkısına çekti. İlk kez yılbaşı gecesi bir televizyon programında söylediği şarkının internette tıklanma rekoru kırması ve dinleyicilerinden gelen yoğun istek üzerine kliplendiren Sibel Can, Kartalkaya’daki Kaya Palazzo Oteli’nde kamera karşısına geçti.
 
Yönetmen Tamer Aydoğdu’nun doğanın tüm güzelliklerini de yansıttığı muhteşem resimlerle çektiği klip, çok yakında televizyon kanallarında dönmeye başlayacak.  Söz ve müziği Adem Gümüşkaya’ya ait olan Kış Masalı’nın klibinde Sibel Can şarkısını okurken, izleyicisine de ‘kış masalı’ yaşatacak.  
Sibel Can Kartalkaya'da klip çekti.

Sibel Can


DMC etiketiyle müzikmarketlerdeki yerini alacak olan Galata’da Sezen Aksu, Adem Gümüşkaya, Halil Sezai, Berksan, İsra Gülümser, Amr Mostafa, Neşe Şen, Cem Yıldız, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Serdar Ortaç adlı müzik dünyasının önemli isimlerinin imzası bulunuyor…
Yeni albümün fotoğraf çekimleri için Galata, Galata Köprüsü, Taksim, Kapalı Çarsı ve Mısır Çarşısı’nda Güneş Kazdal’ın objektifinin karşısına geçen Sibel Can, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.  
Editör: TE Bilisim