Sibel Can ile yılbaşına girmek istersiniz?



Yusuf Çim’in sunumu ile gerçekleşecek unutulmaz gecede Sibel Can muhteşem şarkılarını seslendirecek, Hakan Altun ve Musa Eroğlu’nun da şarkıları ile renk katacağı “Sibel Can ile Yılbaşı Özel” 31 Aralık Perşembe saat 22.00’de Show TV’de!



İşte “Sibel Can ile Yılbaşı Özel”in tanıtımı!

http://www.showtv.com.tr/programlar/fragmanlar/sibel-can-ile-yilbasi-ozel-sezon-1-bolum-1-izle/1565/0/20421

 
 
UNUTULMAZ BİR YILBAŞI GECESİ İÇİN
 “SİBEL CAN İLE YILBAŞI ÖZEL”SHOW TV’DE!
 
Show TV, “Sibel Can ile Yılbaşı Özel” programıyla geliyor. 2015’in son saatlerinde Show TV muhteşem eğlence dolu özel bir geceye ev sahipliği yapacak.
Senenin son gününe özel olarak Yusuf Çim’in sunumuyla hazırlanan gece de adeta eğlencenin sınırları zorlanacak. Sibel Can’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği bu özel gece, izleyicisine unutulmaz bir yılbaşı yaşatacak!

tarafından hazırlanan Sibel Can ile Yılbaşı Özel programı seyircileri ekran başına kilitleyecek. Milyonların yakından takip ettiği yıldızlar, bu muhteşem gecede seyirci karşısına çıkacak. Müzik, eğlence ve sohbetin sınırlarının zorlanacağı yılbaşı gecesinde herkes Show TV ekranına kilitlenecek. 2015’in son dakikaları ise, Sibel Can ve Yusuf Çim’in geri sayımıyla son bulacak.

Yusuf Çim’in sunumu ile gerçekleşen “Sibel Can ile Yılbaşı Özel”de, Hakan Altun ve Musa Eroğlu birbirinden güzel şarkıları ile geceye renk katacak.

Bu muhteşem yılbaşı gecesinde tüm yıldızlar Show TV'de olacak! Unutulmaz bir yılbaşı gecesi için “Sibel Can ile Yılbaşı Özel”i sakın kaçırmayın.

“Sibel Can ile Yılbaşı Özel”, 31 Aralık Perşembe akşamı saat 22.00’de Show TV’de!
Editör: TE Bilisim