erlin’de şehrin gözde otellerinden birinin adeta mini bir “Sezen Aksu Müzesi”ne dönüşmüş süitinde konaklayan Simge, yepyeni bir şarkıya da burada imza attı. Sevilen şarkıcı, kaldığı oda için  “bu oda adeta büyülü. 'Sezen Aksu Suite' bana ilham verdi” dedi.

Titanic Hotel Berlin’in içinde yer alan ve Sezen Aksu’nun Berlin’e geldiği zaman konakladığı özel oda dört ayrı bölümden oluşuyor. Ziyaretçileri Sezen Aksu Suite' yazısının karşıladığı süitte Sezen Aksu’nun imzaladığı 12 fotoğrafı bulunuyor. Odada Minik Serçe'nin ayrıca 40’ıncı sanat yılında İngiliz Kraliyet Orkestrası'yla verdiği konserde giydiği siyah tuvaleti ve yüksek topuklu gümüş renkli ayakkabıları da var. Sanatçının kostümü ve ayakkabıları korunma amaçlı olarak özel hazırlanmış kapalı cam çerçeve içinde tutuluyor.

Bugünkü haliyle 'Mini Sezen Aksu Müzesi'ne dönüşmüş bu süit, bugüne kadar dünyaca ünlü yıldızları da ağırladı. Goldie Hawn, Mickey Rourke, PatrickDempsey, Milla Jovovich, Nastasja Kinski, MischaBarton, Alessandro Ambrosio, Karolina Kurkova gibi ünlü isimlerin ardından Simge de Berlin ziyaretinde bu özel odada konakladı.

Müzik kariyerinde Sezen Aksu şarkılarıyla büyük başarılara imza atan Simge 'Mini Sezen Aksu Müzesi'ne dönüşen bu süitte geçirdiği 5 gece için “bu oda adeta büyülü. 'Sezen Aksu Suite' bana ilham verdi” cümleleriyle duygularını dile getirdi. Bu odada ilham perilerine ulaştığını söyleyen Simge, “Bir gece uykumdan uyandığımda öyle sözler döküldü ki kendiliğinden ben de çok şaşırdım. Odanın  enerjisi ile ilk önce sözler döküldü, arkasından müziği diyen Simge şarkısını ilk fırsatta Sezen Aksu’ya dinleteceğini söyledi. 

Editör: TE Bilisim