Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yaş kutlamaları kapsamında düzenlenen, DJ Kadir Çetin'in sunumu ile gerçekleşen Number 1 Star programına konuk oldu. Unutulmaz şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen sanatçı, eğlenceli anlara imza attı. Program sırasında Arıca,” Şarkıyı canlı söyleyemeyen playback yapar. Ben canlı söylüyorum” ifadelerini kullandı. Arıca, Kasım ayı gibi yeni bir albümün geleceğinin müjdesini de verdi.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yaş kutlamaları kapsamında eğlence ve alışveriş bir arada. Ünlüler geçidine sahne olan kutlamaların altıncı gününde Soner Arıca fırtınası esti. Ünlü şarkıcı birbirinden güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyerek ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.
Dünyaya İyi Davranmalıyız

Doğal felaketlere hassasiyet gösteren Arıca sözlerine şöyle devam etti ‘’Deprem olduğunda İstanbul’ da değildim, Bursa’ daydım. Allah hepimizi korusun. Hepimiz üzerimize düşen görevleri yapmalıyız, deprem çantamızı hazırlamalıyız. Dünyaya iyi davranmamız lazım. Sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz çünkü hayatımızda bu gerçekler var. Doğaya karşı dikkatli davranalım. Boşa akan her damladan sorumluyuz, damlaya damlaya göl olur. Doğaya karşı yaptığımız her hareket çok önemli, bunun bilincinde olmalıyız”
.
Tüm Şarkılarımı Seviyorum

Kadir Çetin tarafından seyircilere Soner Arıca’ nın en sevdiğiniz şarkıları hangileri? sorusuna gelen yanıtlar ise ‘’Deniz Gözlüm, Yapboz, Beni Bırakma” oldu.
Saklı şarkısını çok sevdiğini belirten Arıca, Deniz Gözlüm ile duygusal dakikalar yaşattı.

Hazır Olda Bekleyin Albüm Geliyor!

Kaç Kere şarkısının dans versiyonunu söylerken tüm hayranlarını coşturan Arıca ‘’ Bana herkes bu şarkıyı niye yazın çıkarmadın diye sordu. Yaptığım her şarkının arkasındayım. Yazında duygusal anlarımız oluyor, kışında enerji dolu olduğumuz anlar oluyor. Yağmur yağıyor diye illa slow şarkı yapmak zorunda değiliz. Damar şarkı yapacağım Kadir ama şahane şarkılar geliyor, hazır ol da bekleyin. Sonra da şarkılarımı bir albümle taçlandıracağım” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim