Tarık, yeni single çalışması “Uçurtma” için kamera karşısına geçerken, ünlü sanatçıya, güzel oyuncu Yasemin Hadivent eşlik etti.

Şile Saklıgöl’de çekilen klipte, son bulan büyük bir aşkın, ardında bıraktığı hüzün işlenirken, ayrılığın, erkek ve kadının ruh hali üzerindeki etkisi de ekranlara yansıtıldı. Romantik sahneleri ile adeta aşk dolu bir kısa filmi andıran klipte, birlikte uçurtma uçuran ve dilek fenerlerini gökyüzüne bırakan Tarık ve Yasemin Hadivent’in uyumu da dikkat çekti. Çekimleri 24 saat süren ve çok soğuk geçen bir havada tamanlanan klibin yönetmenliğine Burak Yalman imza atarken, görüntü yönetmeni ise Ferit Çetin Kaya.

Daldan Sarkan Avize Geceyi Aydınlattı

Gündüz çekimlerinin ardından geçilen gece sahnelerinde çokta alışık olmadığımız bir mizansene imza atıldı. Bahçede yapılan çekimler, ağaca asılan avize altında gerçekleştirildi.

Nisan ayının başında izleyiciler ile buluşacak klip için Tarık “Aşkın en saf halini anlatmaya çalıştık, hüzünle biten bir aşkın, ardında bıraktığı izleri işlemeye çalıştık. Klipte bütün güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile bana eşlik eden, Yasemin Hadivent’e de çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
Editör: TE Bilisim