İbrahim Tatlıses'in "Müslüm Gürses bir hafta önce ölmüştü" açıklamasına, bizzat Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz'dan yalanlama geldi. 4 aydır Memorial Sağlık Grubu'nda yoğun bakım servisinde tedavi gören Müslüm Gürses'in hastanede yanında olduğunu, tüm yaşananları bildiğini söyleyen Takmaz, bir açıklama yaparak ünlü sanatçının iddia edildiği gibi bir hafta önce değil, sabah 08.30'da hayatını kaybettiğini söyledi. Takmaz, "Kim ne derse desin olayları ben yaşadım, kimse yanımda değildi. Yalnız Muhterem Hanım ve ben bu olayları beraber yaşadık. Herkesin elinden geleni yaptığına inanıyorum" diye konuştu. 

BİR HAFTADIR KRİTİKTİ

Son bir haftadır Müslüm Gürses'in durumu kritik olmasına rağmen umutlarını yitirmediklerini de ifade eden Nevzat Takmaz, şöyle konuştu:

"Bir hafta öncesine kadar umudum çoktu. Ancak son bir haftadır durumunun çok krtik olduğunu ve onu her an kaybedebileceğimizi biliyordum. Çünkü her şeyi ben başından beri burada, gerek yoğun bakımda, gerekse hocalarımızla birlikte takip ettik."

HASTANE 1 MİLYONU ALMADI

Nevzat Takmaz, Müslüm Gürses'in 4 aydır yoğun bakımda süren tedavisinin yaklaşık 1 trilyon tuttuğunu ancak Turgut Aydın'ın ücret almadığını da vurguladı. Takmaz, "Turgut Bey, abimin hastanesinde misafir olduğunu söyledi. Allah ondan razı olsun. Ona çok teşekkür ediyorum. Suni akciğer cihazını getirerek onun hayatta kalması için ne gerekiyorsa yaptı. Hatta cihazın yedeğini de getirerek onun tedavisi için bekletti" diye konuştu...

4 AYDIR YANIMIZDAYDILAR

Nevzat Takmaz, hastane sahibine, doktorlara ve çalışanlara da tek tek teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Başta hastane sahibi Turgut Aydın Bey'e, tüm hastane çalışanlarına, kafeterya personeline, yoğun bakım personeline emekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Bingür Hocadan Deniz Bey'den Allah razı olsun. Bütün imkanlarını abim için seferber ettiler. 4 aydır abimin yanında oldular, ben de onlarla beraber bu olayları bizzat yaşadım. Ellerinden gelen tüm imkanları sağ olsunlar sundular. Eğer abim başka bir hastanede olsaydı belki de bir ay, 1.5 ay önce kaybetmiştik."
Editör: TE Bilisim