İlk teklisi Gelin Çiçeği ile müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Naz, şarkıya klip de çekti. Naz Yeter, “Klipte tüm tasalardan uzak, durumuyla eğlenmeyi tercih eden bir kadın göreceğiz. Umarım dinleyenlerde benimle birlikte Gelin Çiçeği şarkısı ile eğlenir ve umutla yaşamaya devam edip yaşamın tadını almaya çalışır” diyor.
Dizi ve sinema dünyasının tanınmış profesyonellerinden biri olan Naz Yeter, müzik dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Uzun yıllar birçok dizi ve sinema filminde ‘sponsor sorumlusu’ olarak başarılı işlere imza atan Naz Yeter, ilk teklisi “Gelin Çiçeği” ile müzikseverlerin karşısına çıkacak.  Naz Yeter’in tek şarkılık ilk çalışmasında yorumladığı Gelin Çiceği’nin sözleri Gökhan Şahin’e, müziği Alev-Olcay Anar’a, düzenlemeleri ise Olcay Anar’a ait. Mix&mastering’ini Tarık Ceran’ ın yaptığı yeni single; ritmik, enerji dolu soundu ile 2020 yılının hit'i olmaya aday.

Eğlenen bir kadın
Aşk Müzik Yapım etiketi ile çıkacak olan Gelin Çiçeği şarkısına klip de çekildi. Şarkının klip yönetmenliğini Hazan Zeydan, görüntü yönetmenliğini Tahir Canlı, sanat yönetmenliğini İsmet Bosna yaptı. Klipte tüm tasalardan uzak, durumuyla eğlenmeyi tercih eden Naz ve danslarıyla ona eşlik eden iki erkek dansçı rol alıyor. 

“Şarkı söylerken yaşıyorum”
Naz, “Şimdi bambaşka bir yola çıkıyorum. Şarkı söylemeyi çok seviyorum çünkü şarkı söylerken yaşadığımı hissediyorum” diye müzik dünyasındaki yeni yolculuğunu anlatıyor. Çok değerli müzik insanları ile çalışma fırsatı bulduğunu söyleyen Naz, umarım dinleyenler benimle birlikte Gelin Çiçeği şarkısı ile eğlenir ve umutla yaşamaya devam edip yaşamın tadını almaya bakar” diyor.

Naz Yeter kimdir?
Kayseri’de öğretmen bir baba ile ev hanımı bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Naz, eğitimini teknik ressam olarak tamamlasa da kendini reklam, film ve dizi sektöründe mutlu hissettiği için uzun yıllar bu alanda başarılı çalışmalarda bulundu.  Naz, tam bir hayvan sever. Sokakta yaşamaya çalışan kedi ve köpeklere sahip çıkmayı tercih eden Naz, evinde 2 kedisi ile yaşıyor. Çeşitli hayvan sever gruplara destek veren Naz, evsiz canlara yuva, mama ve tedavileri konusunda el uzatıyor. 

Editör: TE Bilisim