Siyah takımıyla sahneye çıkan rock müziğin başarılı ismi geceye ‘Duş’ parçasıyla başladı. Geceye özel hazırladığı repertuarında Teoman ‘Renkli Rüylar Oteli’, ‘Sevdim Seni Bir Kere’, ‘Senden Önce Senden Sonra’, ‘Gemiler’, ‘Rüzgar Gülü’, ‘Zamparanın Ölümü’, ‘İstanbul’da Sonbahar’, ‘Uykusuz Her Gece’, ‘Kupa Kızı Sinek Valesi’, ‘Papatya’, ‘Paramparça’, ‘Bugün’, ‘İki Yabancı’, 'Güzel Bir Gün Ölmek İçin', 'Aşk Kırıntısı' gibi birçok parçasına yer verdi.

TEOMAN’DAN, İREM CANDAR’LA “BANA ÖYLE BAKMA” DÜETİ!

İkinci yarıda Teoman, 'Bana Öyle Bakma' parçasında İrem Candar’I sahneye davet etti. Birlikte parçayı seslendiren ikili, şarkıyı söylerken sık sık şakalaştı. Teoman, İrem Candar’ın çok heyecanlı olmasından dolayı şarkıyı söylerken ara ara güzel şarkıcıya esprileriyle takılmayı ihmal etmedi. Konserin sonlarına doğru tüm Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Teoman’a ayakta dans ederek eşlik etti. ‘Tek Başına Dans’ şarkısıyla geceyi bitiren Teoman’ı ayaktaki binlerce seyirci bırakmadı. Alkışlar, tezahuratlar eşliğinde Teoman’ı çağıran seyircisini ünlü rockçı kırmayarak bis için sahneye yeniden çıktı.

UKULELE PERFORMANSIYLA “GÖNÜLÇELEN’

Bis için sahneye çıkan Teoman seyircisine bir de sürpriz yaptı. Orkestrasız, elinde ukulele ile sahneye çıkan sanatçı son olarak “Gönülçelen”i söyleyerek geceyi sonlandırdı. Ukulele performansıyla geceyi büyüleyici bir şovla bititren Teoman konfetiler eşliğinde sahneden indi.

Unutulmayacak bir geceye imza atan Teoman'ı izlemeye gelenler arasında Deniz Akkaya, Meltem Cumbul, Ömür Gedik ve Ceylan Çapa vardı.
Editör: TE Bilisim