Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu anısına Kurtalan Ekspres tarafından yapılan “Göğe Selam” albümünde Teoman, Hayko Cepkin, Gür Akad, Emre Aydın, Özlem Yüksel, Feridun Düzağaç, Nev, Özlem Tekin, Fuat Güner, Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, Ogün Sanlısoy yorumlarıyla büyük ustaların şarkılarına hayat verdiler.

İlklerin albümü olarak müzik yorumcularından tam not alan “Göğe Selam” albümü için yine bir ilk gerçekleştirildi.

Bir süre önce faal müzik hayatına veda ettiğini açıklayan Teoman’ın bu albümde seslendirdiği Barış Manço’nun “Dönence” isimli şarkısı için bir klip hazırlandı.

Klip çekimleri için Teoman’ın yerine kamera karşısına sanatçının tıpa tıp bir benzeri geçti.

Albümde Teoman tarafından seslendirilen bu şarkı yine bu albüm için Teoman tarafından yeniden aranje edilmişti.

Müziğe veda kararı almasının ardından hem hayranları hem de müzik dünyasında hayal kırıklığı yaratan Teoman’ın dublörüyle de olsa yeniden müzik severlerle buluşturulması dikkat çekti.

“Göğe Bakan” şarkısının klibi tam bir gizlilik içinde çekildi ve bugün itibariyle müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Yapımcı Polat Yağcı “Belki de bu klip usta yorumcuyu yeniden müzik dünyasına döndürmeye ikna eder. Teoman, bu albümün hazırlanma aşamasında büyük emek sarf etti. Klip çalışması yaptığımız şarkının yeniden düzenlemesi de Teoman’a ait. Klip çalışmasında kamera karşısında kendisinin olmasını isterdik ama ikna edemedik” dedi.
Editör: TE Bilisim