Gençlerin favori markası Cornetto ve ünlü şarkıcı Yalın işbirliği, büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yalın tarafından yazılıp seslendirilen bu yazın hiti “Benimki” adlı şarkıya yayınlanmaya başladığı andan itibaren tüm sosyal medya platformlarında gösterilen ilgi giderek büyüyor. Şarkının video klibi ilk 2 günde 6.5 milyon, ilk 3 günde 10 milyon, toplamda 30 milyon kez izlendi.
Cornetto’nun “aşkta cesur olan kazanır” temalı iletişim çalışmalarına aşk şarkısı “Benimki” ile eşlik eden Yalın, sosyal medya sitelerinde her gün daha fazla takipçi toplamaya devam ediyor. Şarkıyla birlikte yayınlanan #aşktacesurolan başlığı 15 bin tweet alırken, Facebook'ta da 9.5 milyon kişiye erişim sağlandı. Şarkı, Mashable'da da en çok paylaşılan viral videolar arasında birinci oldu.
Bu yazın aşk şarkısı “Benimki”, mevcut durumda bugüne kadar yayınlananlar arasında en çok izlenen klip olma özelliği taşıyor.  “Benimki” nin şu ana kadarki performansı ile tüm zamanların en hızlı yükselen şarkı olduğu tahmin ediliyor. 
Editör: TE Bilisim