Bir süre önce aramızdan ayrılan arabesk müziğin efsane  ismi Müslüm Gürses’in yakın sanatçı dostu Mustafa Yaşamış yeni albümüyle müzikseverlerle buluşuyor.
Müzik dünyasına yıllarını veren yorumcu, bestekar, söz yazarı, neyzen Mustafa Yaşamış’a “Yalnız adam” adlı albümünde en büyük desteği ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur verdi.

Yakında piyasaya çıkacak olan albüm için heyecanlı olduğunu söyleyen Mustafa Yaşamış, geçtiğimiz günlerde Elenor Müzik şirketinde Muhterem Nur ile biraraya gelerek verdiği destekten dolayı elini öperek teşekkür etti. Elenor Müzik etiketiyle piyasaya çıkacak olan albümde Mustafa Yaşamış’ın dışında ünlü söz yazarı ve bestekar Ali Tekintüre’ye ait şarkıda bulunuyor.

Yaşamış’ın Müslüm Gürses ile yıllara dayanan dostlukları olduğunu ifade eden Muhterem Nur “Mustafa kardeşim kötü günde de iyi günümüzde de hep yanımızda oldu. Müslüm ile abi kardeş gibiydier. Onun bu ilk albümünde destek olabildiysem ne mutlu bana” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bu arada Muhterem Nur “Yalnız adam” adlı  bu albümde yeralan şarkıların ölümünden önce Müslüm Gürses’in çıkaracağı albüm için düşünüldüğünü ancak Mustafa Yaşamış’a kısmet olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu söylemeden edemedi.

“Yalnız adam” albümüyle adından söz ettireceğe benzeyen Mustafa Yaşamış “Müslüm Gürses ile abi kardeş gibiydik. Dürüst ve farklı bir kişiliğe sahipti. Onu unutmak mümkün değil.  Ayrıca bu yeni albümünde bana desteğini esirgemeyen Muhterem Nur’a ve Elenor müziğin sahibi Muhteşem Candan’a teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilisim