Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, ‘OT’ dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Ünlü şarkı, "Canları çekmeyince ‘Aşkım bitti’ diyorlar" açıklamasıyla kendisinin en iyi gençken aşık olduğunu söyledi.

Yıldız Tilbe, aşk hayatından kariyerinin ilk zamanlarına kadar 'OT' dergisine dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Şarkıcılığa 1990’da pavyonda başladığını söyleyen Yıldız Tilbe, “Patronum Cengiz Abi, ‘Sana gülmek çok yakışıyor’ dedi. Sahne adımı ‘Gülen’ koydu. Sonra Sezen Aksu ile tanıştım. İzmir’e beni dinlemeye geldi. 9 ay boyunca vokalistliğini yaptım” diye konuştu.

En iyi gençken aşık olduğunu belirten şarkıcı şunları söyledi; “Çünkü en algılamadığın zaman. Büyüyünce o işin kurnazı oluyorsun. Aşk acısı korkunç bir şey. Şimdi seksin adını aşk koydular. Canları çekmeyince ‘Aşkım bitti’ diyorlar. Yok böyle bir şey.”

"Yıllar önce yeni bir şarkım vardı. Sezen’e dinlettim ‘Uzay Heparı’ya git, bunu düzenlesin’ dedi. Uzay o hafta öldü” diyen Tilbe, "Daha önceden yazdığım, gençler intihar etmesin diye attığım şarkılarım var. Daha okurken ben komaya giriyorum” açıklamasında bulundu.

Sahne hareketleri, kıyafetleri ve makyajıyla marjinal bir tarzı olan 54 yaşındaki sanatçı, saçlarını çoğu kez kırmızı, mor, gri, sarı ve mavi gibi farklı renklere boyamıştı.

Editör: TE Bilisim