BÜLENT ERSOY, geçtiğimiz hafta twitter'da hakkında yazdığı cümleler nedeniyle Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne giderek Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına Erol Köse hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

BÜLENT ERSOY
'un bu başvurusu neticesinde Cumhuriyet Savcılığı Erol Köse hakkında arama emri çıkarıp, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Memurlarınca yapılan aramanın ardından; Erol Köse'nin şahsi bilgisayarlarına ve cep telefonlarına el konulmuştu.

Türkiye Cumhuriyeti Polis Memurlarının
 yapmış olduğu bu "arama" ve"el konulmayı" da twitter'daki resmi hesabından yalanlayan Erol Köse'nin, ekte bulunan 2 adet dosyada ARAMA TUTANAĞI ve HANGİ ŞAHSİ EŞYALARINA EL KONULDUĞU görülmektedir.
 
Köse'nin kendince yalanlamaya çalıştığı bu "arama" ve "el konulma"işlemlerinin ne kadar gerçek olduğu tutanakda görüldüğü üzre, kendi imzasıyla da sabittir!  
 
Bilgisayarlarına ve cep telefonlarına el konulmadığını twitter resmi hesabında yazan Erol Köse, üstelik de Ataşehir'de ikameti olmadığını da söylemiştir. Ama;
 
İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SUÇÜSTÜ VE MÜRACAAT BÜRO'SUNUN 20.04.2012 TARİH VE 2012/56866 SAYILI DOSYASINA İSTİNADEN, İSTANBUL 26. SULH CEZA MAHKEMESİ'NİN 2012/180-184  İŞ NUMARALI ARAMA KARARINA İSTİNADEN, "BARBAROS MAH. TRİO KONUTLARI B BLOK KAT:4 D:9 ATAŞEHİR" ADRESİNE GİDİLDİĞİ EKTEKİ ARAMA TUTANAĞINDA MEVCUTTUR.
 
ARAMA SIRASINDA KİMLİĞİNİ B SINIFI SÜRÜCÜ EHLİYETİYLE POLİS MEMURLARINA ONAYLAYAN Erol Köse'NİN BEYAZ RENKLİ 1 ADET İPAD'İNE, NOKİA N86 MODEL CEP TELEFONUNA, BLACKBERRY MARKA CEP TELEFONUNA, VE ASUS MARKA PC BİLGİSAYARINA EL KONULDUĞU DA ARAMA TUTANAĞINDA MEVCUTTUR.
 
ARAMANIN YAPILDIĞI VE EL KONULAN TÜM BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONLARININ RESMİ TUTANAĞINDA İSE TÜRKİYE CUMHURİYETİ POLİS MEMURLARININ VE Erol Köse'NİN İMZASI DA MEVCUTTUR.


İşte Erol Köse'nin Yalanladığı arama ve el konulan bilgisayar ve cep telefonlarının polis tutanağı.

Editör: TE Bilisim