Cengiz Semercioğlu, dünkü yazısında İbrahim Tatlıses’le yaptığı görüşmeyi aktarmıştı, ancak Tatlıses twitter'dan bu yazıya büyük tepki göstererek, "Sevgili Cengiz Semercioğlu kardeşim ben seninle röportaj değil sohbet yaptım. O sohbeti de iyi algılayamamışsın galiba her yazdığın yanlış" dedi.

"Vurulduktan sonra herhalde en kapsamlı konuşması bu oldu. Her şeyi anlattı; vurulma anını, doğacak bebeğini, iş hayatını... " diyen Semercioğlu, köşesinde İbrahim Tatlıses’in vurulma anını şöyle anlattığını ileri sürmüştü:

"Kurşunun geldiği ânı hatırlıyorum. Tam arabanın içinde arkaya dönmüştüm, programla ilgili İpek Hanım’a bir şey söylüyordum. Ateş edilen arabayı görmedim, yanımızdan geçmiş... Bir ses duydum. Sonrasında damlayan kanın şıp şıp diye çıkardığı sesi hatırlıyorum sadece... Kafamın içinde damlayan kan mı, yoksa kanım omuzuma mı düşüyor bilmiyorum. Sadece beynimin içinde giderek daha çok yankılanan bir şıp sesi... "


"HER YAZDIĞIN YANLIŞ"

İbrahim Tatlıses, Twitter üzerinden yazdığı mesajla Semercioğlu’na tepki gösterdi. Tatlıses, mesajında şunları yazdı:
"Sevgili Cengiz Semercioğlu kardeşim ben seninle röportaj değil sohbet yaptım. O sohbeti de iyi algılayamamışsın galiba her yazdığın yanlış Hanım beşbuçuk aylık nasıl şubatta doğum oluyor. mart ayı 13’ü 14’e bağlayan gece ben 2 yaşına giriyorum, doğum günüm dedim o yanlış anlamış Yani sizin anlayacağınız ben diyorum Çanakkale, o yazmış Kırıkkale.. "

Editör: TE Bilisim