Şarkıcı Sibel Can önceki gün Nişantaşı'nda çıktığı bayram alışverişinde objektiflere takıldı.

Önce buluştuğu bir arkadaşıyla yemek yiyen Can ardından çalınan mücevherlerinin yerine girdiği bir mağazadan birkaç küpe takımı ile porselen ev eşyaları satın aldı. Ardından gazetecilerin karşısına çıkan Can, "Mücevherlerim çalınmıştı ya şimdi yeniden almaya başladım. Burada birkaç küpe baktım onları seçeceğim. Bayram hediyesi alıyorum kendime. Bu bayram benim bayramım. Çalınanlar imitasyondu. Burada gördüğünüz gerçek görünümlü ama imitasyon oluyor. Ödüllendiriyorum kendimi bayramda üç gün çalışıyorum" diye konuştu.


Ünlü baba kızıyla dudak dudağa


Sibel Can ayrıca kızı Melisa'nın babası Hakan Ural ile dudak dudağa öpüşürken çektiği fotoğrafın büyük yankı uyandırmasına ise tepki gösterdi. Melisa'nın yapılan yorumlardan sonra ağlayıp Türkiye'yi terk etme kararı aldığını anlatan Sibel Can, "Melisa çok üzgün. Ben de Melisa gibi büyüdüm. Annemin babamın kucağından inmezdim. İnanılmaz şımarık büyüdüm. Çok doğal bir resim bence. Orada çok güzel sevgi var. Melisa babasını çok sever. Konuştukça çocuğum üzülüyor. Aslında konuşmaya bile değmez. Saçma sapan fikirler, zihniyetler iğrenç yorumlar yapıyorlar. O bir genç kız. 'Aşık olduğum ülkemden bir an önce gitmek istiyorum' diyerek ağladı" şeklinde konuştu.

Çocuklarımın psikolojik sorunu yok

Şarkıcı Can, psikologların bu tür hareketlerin bir kız çocuğu için sıkıntı yaratacağı yorumlarına ise sinirlenip "Herkes kendi işine baksın. Ben evladımın ruh halini iyi biliyorum. Onları iyi yetiştirdim. Onlara güvenim sonsuz. Çocuklarımın hiçbir psikolojik sorunu ve rahatsızlığı yok. Onlar çok mutlu çocuklar. Baba kız öpüşür sarılır kime ne? Keşke benim annem babamda hayatta olsa elini ayağını öpsem" sözleriyle tartışmalara son noktayı koydu.

Melisa'ya bile oyunculuk teklifi var

Sibel Can, oğlu Engincan'ın gelen oyunculuk tekliflerini kabul edip etmeyeceği sorularına ise "Hiç sormayın, teklifler geliyor ama okulu var. Gidiyor 20'sinde bu bayram yanlız kalıyorum. Melisa'da ayın 19'unda İsviçre'ye gidiyor. Ben de Emir'le kaldım. Hatta Melisa'ya da oyunculuk teklifi var ama düşünmüyor" yanıtını verdi. (Milliyet)
Editör: TE Bilisim