Oyunculuğa nasıl başladınız ?
Oyunculuğa başlamam da menajerim Tümay Özokur’un desteği büyük oldu. Şu anda da ekip halinde başarılı bir kariyer yönetimi planlandığını görüyor ve mutlu oluyorum. Hedefim kalıcı işler yapıp, kariyerimde emin adımlarla ilerleyerek, başarılarımı kalıcı kılmak.
SEVAL’LE BENZER YÖNLERİMİZ VAR
Reyting rekorları kıran ‘Kertenkele dizisinde oynuyorsunuz. Rolünüzden biraz bahseder misiniz?
Kertenkele sezonun bence en sıcak ve ilgi çeken dizisi oldu. Tüm karakterler de hem gerçeğe yakın hem de bir o kadar sıcak. Seval de mahallenin kızı, orada büyümüş, orada yaşamış, evlenmiş boşanmış, hayalleri ümitleri olan Kertenkele’ye duyduğu minneti aşk zanneden, ablası Müberra ve yeğeni Betül’le hayata tutunmaya çalışan bir kızımız.
Sizi bu karakterde çeken en çok ne oldu?
Beni karakterden daha çok hikâyenin doğallığı ve sıcaklığı çekti açıkçası. Hikâyede hepimizin içinde olan farklı, bazen birbiri ile çatışan yanlarımız var. Tabii ki çok olmasa da benim de Seval’le benzer yanlarım mevcut. Kertenkele, çok keyif aldığım bir karakter ve proje benim için.
AŞK EVLİLİĞİ YAPTIK 
Oyuncu Emir Benderlioğlu’yla düzgün bir evliliğiniz var. İki oyuncunun evliliği zordur derler. Egolarınızın çatıştığı oluyor mu? Nasıl yönetiyorsunuz bu durumu?
İki oyuncudan öte, iki insanın bile birlikte uzun zamanlar geçirmesi tabii ki zor ama bu hayata nasıl baktığınızla ve beklentilerinizin ne olduğuyla ilgili. Daha da önemlisi biz huzuru ve sakin bir yaşamı seven bir çiftiz. Dünya tatlısı bir kızımız var ve özellikle o doğduktan sonra hedeflerimiz hayallerimiz ve bütün dualarımız ona yönelik olmaya başladı. Biz aşk evliliği yaptık. 5 yıldır da hâlâ aynı yastığa baş koyarken aynı aşkla birbirimize sarılıyoruz. Şimdiye kadar konuşarak çözemediğimiz bir şey olmadı bundan sonra da olacağını düşünmüyorum
Annelik nasıl bir duygu?
Nasıl anlatırım anneliği, evlat sevgisi anlatılmaz ki, sayfalar yetmez. Nur nefesim benim, maneviyatım, duygusallığım canım o benim, her an o her şey o. Cennet ayaklarımın altında mı bilemem ama ben bu dünyada cenneti yaşıyorum Nur sayesinde.
Setlerden kızınız Nur’a yeterince vakit ayırabiliyor musunuz?
Ben de Emir de set dışındaki tüm zamanımızı evde geçirmeyi seviyoruz. Bütün programlarımız da işimizi de Nur’un düzenine göre ayarlıyoruz. Tabii ki çalışıyoruz, evde olmadığımız zamanlar oluyor ama birlikteyken zamanı kaliteli kullanıyoruz. Çok çalıştım, yatıp dinleneyim demiyoruz, onunla onun gelişimi için uygun aktiviteler yapıyoruz.

EMİR’LE EN BÜYÜK PROJEYİ YAŞIYORUZ 
Daha önce Emir Bey ile aynı sinema filminde rol almışsınız… Nasıldı o günler? Yeniden birlikte projede yer alır mısınız?
Emir, hem kocam hem hocam. Birbirimize işimiz konusunda çok saygılıyız. İşte iş arkadaşım evde eşim tabii ki, onunla çalışmaktan çok keyif alıyorum. Tekrar aynı projede olmak mutlu eder ama biz zaten en büyük projeyi beraber yaşıyoruz.
Spor yaptığınızı duyduk. Biraz bahseder misiniz? Kadınları zorlayabilecek türde karate, kickboks, Trx gibi sporlar mı yapıyorsunuz?
Evet çok spor yaptım, takım sporları, bireysel sporlar hayatımda öyle ya da böyle hep oldu. Hareket etmeden durabilecek bir yapıya sahip değilim ama artık spor salonlarına girip saatler geçirecek zamanım yok, o yüzden 6 aydır kişisel bir antrenörle çalışıyorum; Aysun Kesecek beni hem disipline sokuyor hem de bugün yapmayayım, kaytarayım durumu yok. Trx Boot Camp ruh halimize göre evde bazen sahilde canıma okuyor, özellikle Caddebostan sahilde avazı çıktığı kadar ‘Ceren kalk, yat’ diye bağıran birini görürseniz o biziz.
İNSAN SEVDİĞİNİ ARA SIRA KISKANIR
Kıskanç mısınızdır?
Kim? Ben mi? Ne? Nasıl? Yok canım! Şaka bir yana Nur doğduktan sonra çok daha farklı yerlere enerjimi harcıyorum. Emir’le ilişkimiz aşkın yanı sıra güven ve dostluk üzerine kurulu bir ilişki. Tabii ki her insan sevdiğini ara sıra kıskanır. Ama güven duygusu ve sevgi her zaman önde olduğu sürece bazen hafif kıskançlıklar da ilişkin tadı tuzu olur.
Olmazsa olmazlarınız var mıdır?
Nur, Emir, işim, ailem, huzurum, dostlarım olmazsa olmaz.
BATIL İNANÇLARDAN KURTULDUM 
Fala inanır mısınız? Batıl inançlarınız var mıdır?
Fala inanırım ama falsız kalmayı tercih ederim. Hayatta şartlanmaları, beklentileri yönlendirmeyi sevmiyorum. Allah ol derse olur, bunun için kahve fincanı kapatacağıma hedefe yönelirim. Batıl inançlarımdan çok uzun zaman önce kurtuldum.
Oyuncular genelde çok hırslı kişilerdir. Siz de kafanıza koyduğunuzu mutlaka yapar mısınız?
Eğer istediğim bir şey varsa şartlarımı zorlarım ama illa olacak diye tutturmam su akar yolunu bulur. Bizim için en iyisini bilemeyiz hayırlıyla hayırsız arasındaki farkı kim bilebilir ki? (Akşam Lıfe)
Editör: TE Bilisim