Geçtiğimiz sezon final bölümünde düzenledikleri gala gecesinin tüm gelirini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlayan ve “YaşaTır” projesiyle Türkiye’yi gezerek kan ve donör bağışları için destek olan Show TV’nin Ay Yapım imzalı Çukur dizisi oyuncuları baloya tam kadro katıldı. Kansersiz Yaşam Derneği kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz’ın anlamlı konuşmasıyla başlayan baloda Eser Yenenler, Çukur dizisinin oyuncularıyla birlikte Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağış topladı.

Sitare Akdilek gecede şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Gecede; Aslı Pehlivanlar, Aslı Şen, Aylin Yılmaz, Ayşe Burcu Kaya, Başak Parlak, Begüm Özer, Belçim Bilgin, Berfu-Eser Yenenler, Beril-Kerem Çatay, Berna-Barış Aydil, Burak-Öznur Yakın, Caner Cindoruk, Elif İnci Aras, Elif Girgin, Esra Öztürk, Gül Ergi, Gülbin Simitçioğlu, Tuğçe Peksayar, Hande Acar, Hande Sezer Pekcan, Hayati-Figen Babaoğlu, Hülya Eltemur, Kardelen Acar, Katerina-Cihan Ekşioğlu, Nail Yiğittaş, Suzan Şen, Neşe Gönül, Nuran Erçil, Burcu Erçil, Rıfat-Pelin Çebi, Selin Ciğerci, Serap Sarı, Sinan-Füsun Kuran, Siren Ertan, Ersin kayalar, Sitare Akdilek, Tuğba Develi, Tuğçe Postoğlu, Zeynep Yılmaz – Yasemin Ilıcalı, Banu Ilıcalı, Efe Tuncer, Betül Sever, Melis özer, İlkem Topçuoğlu, Ertem-Gülşen Şener, Selin Söğütlugil, Ömer-Yeşim Ilıcalı, Nergis-Enis Pekuysal ve Aslı Cini-Varol Yaşaroğlu gibi ünlü isimler bir araya geldi.

Yavuz Kocaömer & Dida Kaymaz

Kansersiz Yaşam Derneği; kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz’ın önderliğinde sağlıklı ya da kanser hastası olan herkese, kansersiz bir dünyanın mümkün olduğunu anlatmak ve hastalıkla tanışmamaları için 7’den 70’e farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları için 10 yıl önce yola çıktı.

KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ hakkında:

Kansersiz Yaşam Derneği, 10 yıldır pek çok eğitim, farkındalık, bilinçlendirme projelerinin yanı sıra, kanser hastası ve yakınlarına yönelik moral, motivasyon etkinlikleri de düzenliyor. Ayrıca kamusal alanda gerçekleştirdiği Tedavi Alanı İyileştirme Projeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Geçen yıl Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde İstanbul’da kamuya ilk ve tek olan Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi’ni ve İstanbul’da kamuya ait en büyük Çocuk Hematoloji/Onkoloji Yataklı Servisi’ni yapılandırarak ve teknik teçhizat eksiklerini tamamlayarak halkın hizmetine açtı. Geçen yıl başlayan “Çukur’da Umut Var” projesi kapsamında, 80 kişilik mobil seminer tırı YaşaTIR da, kan ve kök hücre bağışı toplamak amacıyla yolculuğuna devam ediyor.

Berfu - Eser Yenenler

Zeynep Yılmaz & Yasemin Ilıcalı

Caner Cindoruk

Başak Parlak

Çukur dizisinin oyuncuları geceye toplu halde katıldılar

Ertem - Gülşen Şener

Zeynep Yılmaz

Süperstar Ajda Pekkan gecede sahnesi ile büyük beğeni topladı.

Editör: TE Bilisim