Nager Sendromu hastası oğlu Daniel'in iyileşmesi için mücadele veren Özlem Kaymaz, yeniden zorlu sürece girdi ve Daniel'in çene ameliyatlarının başlayabilmesi için Hollanda'ya gitti. 

Özlem Kaymaz, hafta sonu kızı Tara ve Nager Sendromu hastası oğlu Daniel'i de alarak Hollanda Rotterdam'a gitti. Kaymaz, eğitimine Hollanda'da devam eden diğer oğlu Dante'yi bile göremeden, önce Erasmus Üniversitesi Tıp Merkezi'ne geçerek Daniel'e titanium çene yapılabilmesi için tetkiklere başladı... Daniel'e "Cat Scan" adı verilen bir çekim yapıldı, doktorlarla buluşuldu...  18 yıldır çenesi kıpırdamayan Daniel'e, tetkikler sonrası uygunluk görülürse Titanium'dan bir çene yapılacak. Her şey yolunda giderse de, Özlem Kaymaz'ın oğlu Daniel'in operasyonu 3 ay sonra Amerika'da gerçekleşecek.

SÖZLERİ YÜREK BURKTU... 

Hastanedeki işlemler sonrası ise Özlem Kaymaz, en küçük oğlu Dante'ye ancak Pazar günü kavuşabildi. Kaymaz'ın sosyal medya hesabına oğlu Dante için yazdığı sözleri ise yürek burktu. Kaymaz "Kavuştuk birkaç saat olsa da..." dedi.  

Editör: TE Bilisim