World Plus Hair Center Saç ekim merkezi Avrupdan getirdiği PRP sistemiyle saç ekimininde öncü, PRP tedavisinin şimdiye kadar gerçekleştirilen enjeksiyonlu diğer tedavilere oranla en büyük farkı etkilerini ilk seansla birlikte göstermesidir. Bu uygulamanın temeli doku yenilenmesine dayanmaktadır. Toplam 30 dk süren bu işlemde herhangi bir acı, iz oluşmuyor. Uygulamayı yaptıran kişi anında normal hayatına geri dönebilir.Ayda bir kez olmak üzere üç ay süreyle uygulama yapılıyor. Sonra her yıl bir defa uygulanması yeterlidir.

Bitkisel yağlar, kimyasal ilaçlar, serumlar ve daha yüzlerce ürün saç kaybı yaşayanların günlük hayatlarında dikkatini çeken haberlerin ve tanıtımların başında gelir. Tüm bildiklerinizi unutun ve henüz dünyada tam anlamıyla kullanılmayan ve ülkemizde gelişim aşamasının son halinde olan yeni nesil P:R:P(palatelet Rich Plasma) tekniği ile tanışın.

Saçlarımız gerek erkek de gerekse kadınlarda en önemli aksesuarlarımızın başında gelir.Her erkek ve bayan saç dökülmesi sorunları yaşamaktadır ve bu durum kişide ciddi sorun haline gelmektedir.Piyasada tanıtımları, reklamları, haberleri yapılan saç güçlendirici ürünler ilaçlar saç dökülmelerinde pek de yarar sağladığı söylenemez ve bu ürünlerin uzun yıllar kullanılması hem vucuda hem de kişi ekonomisine ciddi zarar verdiği görülür.

Tüm bildiğiniz ürünleri unutun ve insan yaşamının temel sıvısı olan kanımızın bizlere nasıl yarar sağladığını keşfedin.Tıp alanında yeni bir çığır açan P:R:P(palatelet Rich Plasma) tekniği ile tanışın.

İŞLEMİ ÖZETLE AÇIKLAYACAK OLURSAK

Kanımız damar içinde sürekli hareketli olan canlı bir sıvıdır. Kanımız iki temel kısımdan oluşur. Plazma ve hücreler bu iki kısmı oluşturur.Günümüzde ne yazık ki saç köklerinin ihtiyaç duyduğu beslenmeye engel olacak pek çok faktör mevcut. Kişisel faktörlerin başında genetik etkenler, dolaşım bozuklukları ve yaşlanma gelirken, çevresel faktörler sigara kullanımı, dengesiz beslenme, kullanılan kozmetik ürünler gibi konularda değerlendirilebilir.

İnsanda ortalama 5-6 litre kan bulunmaktadır. Bu kanın % 50-60 ı sıvı olan plazmadır. Diğer % 40-50 kısmı ise hücrelerden oluşur. Kanın temel hücreleri eritrosit (alyuvar), lokosit (akyuvar), ve trombosit(pıhtılaşma hücresi) olmak üzere 3 temel hücreden oluşmaktadır

Trombositler kanın en küçük çekirdeksiz hücreleridir. Esas görevleri pıhtılaşmayı sağlamaktır.Yani bir yerimiz kesildiğinde açığa çıkan kanın içindeki trombosit kanamayı durdurarak yara yerinde kanamayı önleyen bir koruyucu tabaka oluşturur. Bu tabaka aynı zamanda yara iyileşmesinde de önemli bir rol oynamaktadır.Trombosit fonksiyonları sayesinde yeni dokular oluşur. Yaranın üzerindeki kabuk düştüğünde altta yeniden derinin oluştuğunu görürüz. Trombositin bu gücü artık tıpta pek çok alanda kullanılmaya başlamıştır.

Kendi kanınız sizi geçmişe götürmeye hazır. Son dönemde P.R.P. tedavisi ile ölmeye yüz tutan saç kökleriniz ve zayıflayan, tüy haline gelen saç telleriniz canlanacak ve saçlarınız eski sağlığına kavuşacaktır. Dolaşım bozuklukları, yaşlanma, sigara kullanımı, dengesiz beslenme, kullanılan kozmetik ürünler PRP Saç Tedavisi bu olumsuz koşulların oluşturmuş olduğu saç dökülmesi, yağlanma, kepeklenme gibi problemleri kişinin kendi kanında mevcut olan onarıcı maddelerin saçlı bölgeye transfer edilmesiyle yok etme esasına dayanır. Kanda yer alan ve büyüme faktörü (growth faktör) olarak adlandırdığımız bu onarıcı ve yapılandırıcı malzemeler, ayrıştırılıp saçlı deriye enjekte edilir.
Editör: TE Bilisim