Ali Kundilli 2’den, son zamanların moda organizasyonu ‘baby shower’a farklı bir bakış açısı... Önce cemiyet hayatının ve ünlüler dünyasının anne adaylarıyla hayatımıza giren, daha sonra büyük şehirlerde bir moda haline gelen ‘baby shower’ Ali Kundilli 2’de hiç görmediğiniz bir şekilde karşınıza çıkacak...
 
Nur Karabocek galaya giden ünlü isimler arasında yer aldı.
Hakan Bilgin & Nur Karaböcek 

İlk filminde 500 bin kişiyi sinema salonlarına çeken Ali Kundilli, ikinci filminde bir baba adayının yaşadıklarıyla güldürecek. Eşi İlknur’un isteği üzerine, anneannesinin köyü Küçükköy(Ayvalık)’de bir de baby shower düzenleyecek. Köy halkının katılımı ev yapımı börekler kurabiyeler hatta turşularla düzenlenen ‘baby shower’ izeyenleri çok güldürecek.
 
BEBEK BEKLEYEN ÇİFTLER GALADA BULUŞUYOR!
 
Cem Gelinoğlu, eğlenceli bir hamile hikayesini konu alan ‘Ali Kundilli 2 ’için, filme özel ilginç bir sosyal medya kampanyası başlattı! ‘1000’e yakın bebek bekleyen çift, galaya gelebilmek için çekilişe katıldı! Yapılan çekilişin ardından belirlenen, bebek heyecanı yaşayan 10 şanslı çift ‘Ali Kundilli 2’ galasına katılacak. Hem oyuncularla tanışacak, hem de filmi ilk kez onlarla birlikte izleyecekler!
 
Başrollerini Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Ezgi Tombul, Sami Aksu, Emre Mutlu, Hakan Bilgin ve Ayşegül Atik’in oynadığı ‘Ali Kundilli 2’nin senaryosunu Gelinoğlu ve Aksoy birlikte kaleme aldı. 4 Mart’ta vizyona girecek FA Failm yapımı Ali Kundilli 2’nin yönetmen koltuğunda ise Faruk Aksoy oturuyor.


'Ali Kundilli 2' sinema filminin oyuncuları toplu halde.
Editör: TE Bilisim