Ammar 2: Cin İstilası filminin ilk teaser’ı yayınlandı. 17 Haziran’da vizyonda olacak filmin yapımcılığını Sami Dündar üstlenirken, yönetmen Özgür Bakar, senaryoyu Alper Kıvılcım ile birlikte yazdı. Dağıtımcılığını Mars Dağıtım’ın gerçekleştireceği Ammar 2: Cin İstilası “Kurgu yok! Efekt yok! Sadece gerçek sesler! Gerçek Görüntüler! Gerçek Cinler!” gibi iddialı vurguların da yer aldığı ilk teaser’ı ile büyük merak uyandırdı.

 
“Fransa’da Cinler yüzünden deliren köyde bir istila yaşandı!”
 
Filmin yapımcısı Sami Dündar, Fransa'da 15 Ağustos 1951 yılında yaşanan ve köydeki 300 kişinin bir anda delirip, halüsinasyonlar görmeye başlaması ile fark edilen, 7 kişinin ölümü ile sonuçlanan ve hala daha soru işaretleri ile dolu dehşet olayın, dünyada ‘Cin İstilası’nın işaretleri olduğunun altını çizdi.
 
“Burada yaşanan olaylarla, ülkemizde yaşanan olayların bağlantısını bu filmde göreceksiniz. Aynı şekilde Paris, Hollanda Lahey ve Rotterdam'da da bilgisine başvurduğumuz tüm uzmanlar bizi doğrudan Sivas'ta yaşanan dehşet olaya ulaştırıyor." diyor.
 
 
Özel Zikir Sahneleri ile Kenz-ül Arş Duası
 
Ammar 2: Cin İstilası filminde Kenz-ül Arş duası ilk defa bir Türk Hanım Hafız tarafından seslendirilirken, bu duanın bir kısmı teaser’da da yayınlanıyor. Bu duayı okuyanların kötü cinlerden ve her türlü şer’den korunmak için tek seçeneği olduğu bilinirken, filmde dua özel zikir sahneleri ile sunuluyor.
 
Oyuncu kadrosunda; Özlem Polat, Cem Coşkun Aksakal, Balamir Emren, Buse Narcı, Buse Popara, Ali İnan, Atilla Ate, Doue Serge, Christy Taner, Rudy Vidal Frendo gibi isimlerin yer aldığı “Ammar 2: Cin İstilası” filmi 17 Haziran’da Türkiye ile aynı anda Fransa ve Holanda’da da vizyona girecek.
 
Ammar 2 Cin İstilası Teaser: 
 
Filmin kısaca özeti:
Ammar filmlerinin ilki Ammar: Cin Tarikatı, 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup genç tarafından tez konusu olur. Feride ve Mustafa'nın şüpheli ölümünü araştırmak üzere bir belgesel hazırlamaya karar verirler. Olaya karışmış gerçek kişilerle görüşüp Fransa, Hollanda, Belçika’ya kadar gidip araştırmalarını tamamladıktan sonra son olarak Sivas’ta gerçek izlere ulaşırlar. Polisin kapattığı dosyanın Cinlerle bağlantılı olduğuna kesin olarak inanırlar. Olayın detayları derinleştikçe içinden çıkılmaz bir labirente düşerler. Dehşet verici olayları tüm gerçekliği ile kaydetmiş olurlar. Film, bu gerçek olayların kaydedildiği kasetten oluşmaktadır.  

Kısa Künye:
Yönetmen: Özgür Bakar
Yapımcı: Sami Dündar
Senaryo: Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım
Müzik: Ercüment Vural
Yapım: Sami Dündar Film Yapım
Dağıtım: Mars Dağıtım
 
Oyuncular:
Özlem Polat, Cem Coşkun Aksakal, Balamir Emren, Buse Narcı, Buse Popara, Ali İnan, Atilla Ate, Doue Serge, Christy Taner, Rudy Vidal Frendo
Editör: TE Bilisim