Arda Kural yatak sahnelerinde oldukça zorlandı


Sakaryanın Kocaali ilçesinin sahil kasabasında ve Kocaali devlet hastanesinde çekilen film izleyenler tarafından çok beğenildi. Yönetmenliğini Tevfik Polam'ın yaptığı, Hüseyin Ererez'in kamera arkasında olduğu, koordinatörlüğünü Eyüp Baltacı'nın, Işık şefliğini Selçuk Yeltekin'in yaptığı film şimdiden merakla izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

''Bir Sonbahar Hikayesi '' Adlı film çekimleri 10 günden beri Sakarya'nın Kocaali İlçesinde Ekşioğlu otelde ve civar köylerde devam ediyor. Yönetmenin söylediğine göre beş altı gün daha çekim devam edecek. Gece gündüz aralıksız süren film çalışmaları yoğun yağmur yağışı dolayısıyla iki gün sete ara verildi.

Sinemalarda büyük gişe yapan Titanik filmi yeniden Türkiyede oynaması nedeniyle de Leonardo Di Caprio'ya benzerliğinden güç alan yapımcılar Arda Kural'a verdikleri rol gereği bir aşk hikayesini canlandırıyor. Diğer oyuncular ise Deniz Yıldırım, Türkiyenin Yul Brayner'i olan Coşkun Yeltekin, Evin Sevgili, Kadir Kök, Kanber Dalçık oynuyorlar.Sanat yönetmeni ise İsmet İlvür.


Yakışıklı oyuncu Arda Kural yatak sahnelerinde oldukça zorlandı.
Arda Kural "Bir Sonbahar Hikayesi"nde eşini seven mutsuz bir erkeği oynuyor. 



Arda Kural kimdir?


Arda Kural 12 Nisan 1980 tarihinde Yalova'da doğdu. Oyuncu liseyi Yalova'da meslek lisesinde okudu. Liseden sonra Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliğni bitirdikten sonra 2 yıl sinema eğitimi aldı ve ilk filmini 1999 yılında çekti. Oynadığı projeler ise; 'Eyvah kızım büyüdü' , 'Lise Defteri' , 'Çok özel tim' , 'Banyo' , 'Beyza'nın kadınları', 'Emret Komutanım' , 'Doludizgin yıllar' , 'Kubilay' ve 'Ayaz' adlı sinema projelerden bazılarıydı.

Arda Kural ve Evin Sevgili rolünün hakkını fazlasıyla verdi.


Haber ve Fotoğraflar : Muharrem Erdemir
 

Editör: TE Bilisim