Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in başrolünü paylaştığı, Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini üstlendiği Arif V 216 filminin resmi ana sponsoru Türkiye’nin lider ev teknolojileri markası Arçelik oldu. Cem Yılmaz, iş birliğini sosyal medya hesaplarında Çelik ve Çeliknaz karakterleri ile yaptığı paylaşımla duyurdu.

Çekimlerine Haziran ayında başlanan ve halen devam eden, Cem Yılmaz’ın unutulmaz karakteri Arif Işık’ın ve Robot dostu 216’nın maceralarının anlatıldığı Arif V 216’nın ana sponsoru; Türkiye’nin lider ev teknolojileri markası Arçelik oldu. Arçelik, sadece dünya standartlarında ürettiği beyaz eşyalarla değil aynı zamanda ürettiği yeni teknolojilerle hayatımıza yenilikler katmaya devam ediyor. Cem Yılmaz da sosyal medya hesaplarından Arçelik’in, filmin ana sponsoru olduğunu duyurdu. Cem Yılmaz paylaşımında, Arçelik’in sevilen karakterleri Çelik ve Çeliknaz’a filmin senaryosunun da eşlik ettiği bir fotoğrafı paylaşarak, ‘Dışarıda da görüşüyoruz’ notunu yazdı. Yapılan paylaşım sosyal medyada paylaşıldığı an itibariyle büyük bir ilgi gördü.

Çekimleri İstanbul’da Devam Ediyor

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp, başrolde oynadığı 8. filmi olan Arif V 216, Ocak 2018’de CMYLMZ Fikir Sanat ve Muzaffer Yıldırım/NULOOK yapımcılığında vizyona girecek. Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in yanı sıra Özkan Uğur, Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Çağlar Çorumlu, Ahu Yağtu, Can Yılmaz, Farah Zeynep Abdullah, Mert Fırat, Şükrü Özyıldız, Sercan Badur, Zeynep Kankonde, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Beyti Engin, Erkan Üçüncü, Kamil Güler, Muhittin Korkmaz, Maria Anastasiava ve Zeynep Sümer de rol alıyor.

Editör: TE Bilisim