Atılgan Gümüş; “Çok ilginç bir rol bu. İnsanlara tuhaf gelebilir ama aceleyle alınmış kararlar bu şekilde insanı etkileyebilir. Tam olamamış eksik bir karakter Alper aslında; annesinin vefatı, babasının alzheimer olmasından kaynaklanan farklı bir ruh halinde iken hayatında tanıştığı ilk kadına evlenme teklif ediyor. Daha sonra büyük bir sorumluluk altına girdiğini fark edince düğün gününde ‘ben bu kadını mutlu edemem, az gelirim’ diyerek kaçıyor” diyor

Atılgan Gümüş, zor sahnelerin üzerinden başarıyla geldi.

Alper yanlışlıkla erotik film setine düşünce olanlar oluyor…

Cesur sahnelerde zorlandınız mı sorusuna, Atılgan Gümüş; “Hiç zorlanmadım ama karıma açıklarken bayağı bir zorlandım. Sonuçta bu bir komedi, böyle şeyler insanların başına da gelebiliyor. Çok adam var böyle eski sevgilisini unutabilmek için, para karşılığında ilişkiye girip sükut-u hayale uğrayan. Bizimki de ona bir gönderme. Alper yanlışlıkla erotik film setine düşünce ilginç ve komik olaylar yaşanıyor” diyor.

Yönetmen Biray Dalkıran başarılı oyuncu Orçun Kaptan ve Atılgan Gümüş ile sette görülüyor.


"Benim Türkan Şoray kurallarım yoktur! Yeter ki sahne onu gerektirsin…"

1984 yapımı ‘Yılanların Öcü’ sinema filminde Kadir İnanır, Serpil Çakmaklı ve Nur Sürer’in cesur sahnelerinin olduğunun hatırlatılması üzerine Atılgan Gümüş, “80’li yıllar cesur yıllarmış. Şimdi daha çok mutaassıbız. Hayatın içerisinde var olan her türlü şeyi; sahne, sinema ve ya tv’ye uygularken, ister istemez bir otosansür gelişmiş durumda! Ahlaki etik kurallar yeniden belirlendi ama bence gerekiyorsa eğer her şey yapılabilir, benim Türkan Şoray kurallarım yoktur! Yeter ki o sahne onu gerektirsin. O zaman o sahne çekilir ve çektiğim sahneden de hiç hayıflanmam. 80’li yıllarda yapılan filmlere baktığımız zaman günümüzde o kadar cesur filmler yok gibi, bu anlamda bizimkisi ilk gibi… 80’li yıllarda filmler daha cesurmuş, kıyafetler de aynı şekilde… Bu 60’lar, 70’ler de ki kıyafetleri günümüzde giyseler her halde çok ciddi sorunlar yaşarız… ” dedi.
“Evli barklı adamım, onu kadınlar daha iyi bilir…”

Tuğçe Sarıkaya’nın “erkekler artık evlilikten korkuyor, ıssız adamlar çoğaldı” dedi, katılıyor musunuz sözlerine gülerek yanıt veren Atılgan Gümüş, “Ben evli barklı adamım, onu kadınlar daha iyi bilir. Tuğçe’ye belki öylesi denk gelmiş” diyerek yanıt verdi.
Atılgan Gümüş, 'Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu' adlı sinema filminde.

 
Yönetmen Biray Dalkıran, Atılgan Gümüş.

Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan’ın  paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar ve Kemal Erek’in konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” Haziran ayında izleyiciyle buluşacak.
 
Serhat Özcan, Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, yönetmen Biray Dalkıran 

Filmin konusu:
Alper (Atılgan Gümüş) ile Zehra (Tuğçe Sarıkaya) birbirini seven ve evlenmek üzere olan bir çifttir. Zehra’nın babası Erdal ise Alper’den nefret etmektedir. Alper, Zehra ile evlenecek olduğunun ciddiyetine düğün salonunda varmıştır ve bunun stresiyle halüsinasyonlar görerek düğünden kaçar. Zehra’yı terk etmenin pişmanlığının farkına varan Alper’in geri dönme çabaları işe yaramaz. Alper’in en yakın arkadaşı Mutlu ise Zehra’yı unutması için Alper’i aşk doktoruna götürür ve burada “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu”nu tek tek denemeye başlarlar. Acaba bu birbirinden garip 10 yol eski sevgiliyi unutturabilecek mi?
Editör: TE Bilisim