Aykut Enişte 2’nin yeni teaser’ında; Aykut’un müstakbel eşi Gülşah’ın ailesine konuk olduğu akşam yemeğinde, Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı Talat’ın ortaya çıkması ile ortalık karışıyor!

AYKUT ENİŞTE’NİN KABUSU BACANAK TALAT
‘Aykut Enişte 2’de Aykut (Cem Gelinoğlu) ve Gülşah (Melis Babadağ), bu kez gerçekten evlenmek için hazırlık yapıyor! Sevdiği kadınla evlenip Atabeyoğlu Ailesi’ne damat olacağı için mutluluktan havalara uçan Aykut, işler yolunda giderse bu kez Gülşah’ı elinden kaçırmamaya kararlı. Beklenmedik bir gelişme tüm planları alt üst ediyor: Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, ailenin eski eniştesi Talat (Hakan Yılmaz) ortaya çıkıyor ve Aykut ve Gülşah’ın düğününe sayılı günler kala işleri karıştırıyor.

SİNEMADA KAHKAHA ATMAYI ÖZLEYENLERE

Komedinin sinemalara dönüşünü müjdeleyen ‘Aykut Enişte 2’nin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara, Kerim Ertekin yer alırken, filmin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldı.


‘Aykut Enişte 2’, 3 Aralık Cuma günü sinemalarda.

Aykut Enişte 2 – Teaser 2
https://youtu.be/-dShOZamHW0

Editör: TE Bilisim