"Bahar’da Aşk" fiminin yönetmen koltuğunda son dönemlerin dikkat çeken yönetmenlerinden Emir Khalilzadeh oturuyor. Filmin 13 gün süren çekimleri sırasında oyuncular ve teknik ekip alınan pandemi önlemleri altında sette çalışırken, sıcaklarla baş etmek konusunda sıkıntılı anlar yaşandı. Ekip ve oyuncuların olası sıcak çarpmasına maruz kalmamaları için ekstra tedbirler alındığı görülen sette, sıcaklardan etkilenen oyuncular zaman zaman sahneye ara vererek dinlendirildi.

PANDEMİ’DEN DEĞİL SICAKTAN ŞİKAYET ETTİLER

Yapımcılığını Klan Film, Fanatik Film ve Blackwell Production’un Mersin yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı Bahar’da Aşk isimli filmin çekimleri Mersin’de tamamlandı. Başrollerinde Alper Saldıran Aslı Bekiroğlu, Serkan Kuru ve Bengi İdil Uras’ın rol aldığı romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Hazım Körmükçü, Kahraman Sivri, Özlem Savaş, İrfan Kangı, Hakan Eksen ve Tuncay Gençkalan gibi önemli isimler de yer alıyor.

Aslı Bekiroğlu & Alper Saldıran

Kasım ayında vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri, özenli bir planlama ile Pandemi nedeniyle 13 gün gibi kısa bir sürede tamamlanırken, Pandemi tedbirleri altında gerçekleşen çekimler için yapımcı şirketlerin aldığı tedbirler takdir aldı. Pandemi sürecine rağmen çekimleri büyük bir özen ve titizlikle yürütülen Filmin Başrol oyuncularından Aslı Bekiroğlu ve Alper Saldıran ikinci kez birlikte kamera karşısına geçerken, Mersin’de en büyük engellerinin pandemi değil, aşırı sıcaklarla mücadele etmek olduğunu ifade ederek, ‘Tedbirler çok önemliydi. Yapımcı şirketimiz gereken tüm hassasiyeti gösterdi ancak burada pandemi’den değil sıcaklardan çok çektik’ diye konuştular.

Editör: TE Bilisim