Merakla beklenen filmin galasına Halit Ergenç, Ozan Güven, Kenan Doğulu, Perran Kutman, Yılmaz Erdoğan, Yeliz Şar, Sanem-Ralf Tezman çifti, Engin Hepileri, Ozan-Ece Doğulu çifti olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Film hakkındaki duygularını gazetecilerle paylaşan filmin yönetmen ve başrol oyuncusu Uğur Yücel, “Hep beraber iyi bir zaman geçirdik. Hepimiz filmin içindeydik. Çok trajik bir şey yaptık ama çok eğlendik. Zannediyorum herkes bu çalışmayı çok özleyecek. Tekrar bir araya geleceğiz bunu hepimiz biliyoruz. Umarım seyirci de bu filmden hoşnut kalır.” dedi. “Benim Dünyam” filmini gişe kaygısıyla yapmadığını dile getiren Uğur Yücel, “Bu güne kadar çalıştığım filmler içerisinde en çok seyirci gelebilecek film bu galiba. Bence en çok ağlanan film olacak.” diyerek son derece iddialı olduğunu sözlerine ekledi.


Filmde sağır ve kör bir genç kızı canlandıran Beren Saat ise filmle ilgili olarak, “Hikayenin ve oynadığımız karakterlerin gereği biraz ağır geçti. Duygusal alarak ağır geçti ama setimiz çok huzurluydu, keyifliydi çok güzel zaman geçirdik” diye konuştu. Rolü için özel eğitim aldığını açıklayan Saat, “Detaylı bir sürü çalışma yaptık. Zor ve çift engelli bir karakter olduğu için zorlandım. Kendimi emanet ettiğim yönetmen çok önemliydi. Filme girerken ki birinci neden de buydu.” Dedi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat galaya el ele katıldı.

Beren Saat ile evlilik planları yapan Kenan Doğulu, bu özel günde sevgilisini yalnız bırakmadı. Film öncesi Beren Saat ile el ele kameraların karşısına geçen Doğulu, çok güzel bir film olduğunu ve ağlamaya hazırlıklı geldiğini söyledi. Gazetecilerin, “Hiç birlikte çalıştınız mı?” sorusuna yanıt veren Beren Saat, “Birlikte çalışmadık ama Kenan ilk günden beri hep benim yanımda oldu. Benim yaşadığım o iki aylık süreç o kadar kolay değildi ve Kenan en büyük destekçim oldu.” diye konuştu. Kenan Doğulu, “Siz oyuncu olmak ister misiniz?” sorusuna ise “Belki bir gün olabilir neden olmasın” diyerek oyunculuğa yeşil ışık yaktı.

Geçtiğimiz hafta kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Okan Çabalar ile birlikte objektiflere sarmaş dolaş yakalanan Sumru Yavrucuk, bu konu hakkında konuşmak istemedi. Yeni saç şekli ile dikkat çeken Yavrucuk, aşk dedikodularıyla ilgili sorulara, “O konu ile ilgili açıklamayı zaten daha önce yaptım. Zaten siz gerekeni söylediniz” şeklinde sitemkar bir cevap verdi.

Galaya katılan Engin Hepileri, Beren Saat’e övgü dolu sözler yağdırdı. “İntikam” dizisinden Beren Saat ile rol arkadaşı olan Hepileri, “Beren ile bir senedir beraber çalışıyorum. Bu iş için ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum. Rolü için özel dersler alıyordu. Hatta bir tane sosyal sorumluluk projesini gördüm ve ‘Sen bu işi çözmüşsün’ dedim. Kolay değildi ama üstesinden geldiğine inanıyorum.” diye konuştu.

Yılmaz Erdoğan, geceye yalnız katıldı. Eşi Belçim Bilgin Erdoğan’ın iş nedeniyle Amerika’da olduğunu belirten Yılmaz Erdoğan, “Çok sevdiğim sanatçıların filmine geldim. Fragmanını çok beğendim. Beren çok iyi bir oyuncu, çok iyi oynadı. Kör kompozisyonu bana henüz denk gelmedi. Bende oynamayı çok istiyorum.” şeklinde konuştu.

Galaya annesi Şule Şar ile birlikte katılan oyuncu Yeliz Şar, eşi Tolga Güleç olmadan ilk defa bir yere katıldığını ve biraz duygulandığını belirtti. 2 ay önce Tolga Güleç’le evlenen Şar, haklarında çıkan “Eşi, Yeliz Şar’ı dışarıya çıkarmıyor” haberine de açıklık getirerek “Öyle bir şey yok” dedi. Güzel oyuncunun annesi Şule Şar’da bir an önce torun sahibi olmak istediğini dile getirdi.

Galaya katılan usta oyuncu Zafer Algöz, Cem Yılmaz hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Mayıs ayında senaryosu usta komedyen Cem Yılmaz'a ait bir komedi filminde Cem Yılmaz ve Özgür Ozan ile birlikte kamera karşısına geçeceklerini söyledi. Film hakkında detay vermekten kaçınan Zafer Algöz, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Mert Fırat'ın kesin olarak Russell Crowe'un filminde yer alacağını ifade etti.


Renkli başlayan gala gecesine Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler yaptıkları olayla damga vurdu. Güvenlik görevlileri tarafından içeri alınmak istenmeyince "Tuvaletimiz var" diyerek hızla galanın yapıldığı salona yönelen Ciciş kardeşler, bir süre sonra görevliler tarafından dışarıya çıkarılmak istendi. Dışarıya çıkmamakta ısrarlı olan Ciciş kardeşler, bağırmaya başladı. Bu esnada kendilerine eşlik eden görevle bir kadına "Gel buraya seni de meşhur edelim" diyerek saldırmaya başlayan Cicişler, görevliler tarafından güçlükle dışarı çıkarıldı. Yaşanan olay karşısında büyük bir panik yaşayan salon yetkilileri, Ciciş kardeşlerin salona alınmaması için talimat verdi.


'Benim Dünyam' sinema filminin oyuncuları galada toplu halde.

-Gala gecesine katılmayan Kenan İmirzalıoğlu, isminin yazılı olduğu büyük bir çiçek gönderdi.

-Beren Saat'ın çocukluğunu canlandıran Melis Mutlucu, performansıyla beğeni topladı. Uğur Yücel'in yeni dizisi "Aramızda Kalsın' da da rol alan Mutlucu ve Beren Saat birlikte poz verdi.

-Yoğun katılımın olduğu gala gecesine basın mensuplarının da ilgisi yoğun oldu. Galayı çok sayıda basın mensubu takip etti.


Editör: TE Bilisim