Milyonları güldürmek için geri sayıma başlayan TükenmezKalem Film ve Avşar Film yapımı ‘Bizans Oyunları’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi, salonlarda kahkaha tufanı esti! Başta filmin yönetmeni Gani Müjde olmak üzere, aralarında Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Tuvana Türkay, Ünal Yeter, Nazmi Kırık, Özge İnce, Altuğ Yücel, Hazal Şenel, Ömür Özdemir, Ebru Aykaç, Tahsin Hasoğlu, Şems Özkan, Anıl Altınöz, Oğuzhan Uğur ve Caner Erdem’in de olduğu filmin oyuncuları ve davetlileri, 11 Ocak Pazartesi günü Özdilek Avm’de buluşup filmi izledi!
Hazal Şenel kırmızı kostümü ile galada da dikkat çekti.

Film gösteriminin ardından Gani Müjde ve oyuncular hem uzun uzun tebrikleri kabul ettiler hem de hep birlikte oynadılar!
“EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİM”

Filmi izlemeye gelen sürpriz isimlerden biri de Merve Boluğur oldu! Güzel oyuncu, eşi Murat Dalkılıç’ın oyunculuğu hakkında “Kendi işinde olduğu gibi burada da çok çok başarılı. En büyük destekçisiyim. Çok çok beğendim” dedi.

“FİLMİ BEĞENMEYENLERİ FİLMEDİ ASLANA YEDİRECEĞİZ!”

Gösterim öncesi basınla buluşan oyuncular oldukça heyecanlı olduklarını söylerken sinemaseverleri kahkahası bol bir filmin beklediğinin de müjdesini verdi. Sohbet sırasında da kahkahalar ve espriler bir an olsun dinmedi. Filmin yönetmeni Gani Müjde, filmde kullanılan ve medyada büyük yankı uyandıran, gerçek aslana atıfta bulunarak esprili bir açılış yaptı ve “Aslan geldi içerde. Filmi beğenmeyen olursa aslana yedirteceğiz ona göre” dedi.

Tolgahan Sayışman yeşil kostümüyle gala da dikkatleri üzerine çekti.

“FİLMİ 60 KEZ İZLEDİM HALA GÜLÜYORUM”

Gani Müjde cümlelerine şöyle devam etti: “Bu benim bütün filmlerimden daha güzel, daha komik. Bugüne kadar yaptığım tüm filmlerin içerisinde benim izleyip en çok güldüğüm film oldu. Yaklaşık 60. kez izliyorum, hala gülüyorum. Birazdan yine aynı merakla girip içeri izleyeceğim. İnşallah seyirciler de bizlerle aynı duyguları paylaşırlar ve onlar da eğlenirler. Şunu söyleyeyim hakikaten dayanılmaz bir şey yapmışız çok seviniyorum”
“EKİP BİN KİŞİ OLDUĞU İÇİN GALA YAPMAMAYA KARAR VERDİK”

Basın mensupları neden gala yapılmadığını sorunca, filmin oyuncularından Murat Dalkılıç “Zaten ekip bin kişi olduğu için gala yapmamaya karar verdik” diyerek esprili bir cevap verdi. Ardından Gani Müjde: “Ekibin yarısını aslan yedi, salonlar yine de doldu” dedi.

Usta yönetmen: “Bu filmde çok iyi oyuncular seyredeceksiniz. Yakışıklılık ve güzelliklerine aldanmayın bu oyuncuların, içerde muhteşem bir komedinin parçası oldular” dedi.

“GİŞE BEKLENTİM 150 MİLYON!”

Gani Müjde konuşmasını şu cümlelerle bitirdi: “Gururluyum, beklediğimin üstünde bir film yaptığımız için çok mutluyum. Tabi ki güzel bir film yapmak için yola çıkıyorum ama bu kadarını beklemiyordum, o yüzden oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Kendimle ilgili yeni bir rekora imza atmak istiyorum. Kimseyi rakip olarak görmüyorum. Herkesin yolu açık olsun herkesin filmi bol gişe yapsın. Benim beklentim 150 milyon kişi tarafından izlenmesi. Bu da mümkün, Türkiye’deki herkes 2 kere izlese sayıyı tutturuyoruz”.

Avşar Film ve Tükenmezkalem Film yapımı, Gani Müjde imzalı ‘Bizans Oyunları’ 15 Ocak 2016’da sinemaseverlerle buluşacak.
Editör: TE Bilisim